Grattis Grattis :)

Vill bara gratulera Sandra på sin födelsedag idag :) Hipp Hipp Hurra för dig :)
Grattis Grattis gumman <3



Skit!!!!!!!

Jävla slit för ingenting.. Jävligt irreterande att slita röven av sig och jobba dubblet upp till 16 timmar per dag så får man inte ut något av det.Hoppas verkligen dom gjort fel för jag fick ut mycket förra månaden och då var ja bara på 1 ställe och 3timmar på kvällarna så hoppas verkligen det är fel och jag som hade planerat och göra så mycket och även åka till Ullared verkar som att det skiter sig med min vanl.liga otur!!!!!!!!!!!!

Palla jobba!!!!!!!!!!!!!!

Barnvakt

I tisdags till fredags var vi barn vakt till Ida,Simon och lilla bebis Emma :) Så himmla mysigt var det och passa dom.. Torsdagen åkte vi alla på utflykt till gränna och det var super mysigt och ungarna hade det jätte kul :)

Mina lediga dagar och jag fick ingen sovmorgon så nu är jag super trött för nu börjar det jobbas för fullt igen..





Nikita <3



Lilla tjejen börjar bli stor :)



Dålig uppdate

Såg nu att det var ett tag sen jag skrev men så kommer det att förbli under hela sommaren då jag jobbar i stortsätt hela dagarna 07-16 sen 18-20 varje dag 7 dagar i veckan.. är doch ledig 3 söndagar på hela sommaren :D dom ska tas väl om hand hehe.. men blir goa pengar började v.25 och slutar v.35 =)

Idag har jag och älsklingen och grabbarna varit på A6 en sväng,Ikea,coop,dinsko och spelaffärn
blev ett spel till mig som jag spelat nu ikväll :) ike blev det doftljus servetter och en klängerväxt :)
dinsko ett par fymaskor till mig som älsklingen valde ut :)

Nu börjar kl bli mkt och ja ska ut med Laika för sista gången sen släcka ner här då grabbarna redan sommnat och även karln har lagt sig så ska snart krypa ner hos han ♥


RSS 2.0