Flyttar

Fått tag i en större lägenhet nu en 3:a :-) Blir ledig redan 1:a april så om jag får min lägenhet uthyrd tills dess så blir det flytt då annars blir det 1:a maj,har inte så stor betyddelse då tiden går så fort ändå..
ska försöka byta ut alla de möbler jag vill byta ut til lnya innan vi flyttar smidigare än att släpa med sig allt man ändå vill byta ut.
Ny soffa-Check
nytt köksbord,stolar -Check.
nya tavlor och tavellister+ramar -Check

fy satan vad kallt det är i denna lägenheten får nog ta på mig en extra tröja så jag inte fryser ihjäl på väg till jobbet.. strax dags att gå ha en bra lördag allihoppa.

Stegräknare

Yes det är vad vi har fått på jobbet och ska köra fram tills nån gång i mars började igår dock var jag sjuk och ligger därför efter med 10tusen steg då jag inte började förens idag men vid 3 tiden hade jag fått ihop lite steg ,trappar på mer än vad man tror.. men nu är kl strax 5 och är bara uppe i 3522steg så det blir nog inga 10tusen steg idag.. :-(

Måste börja promenar mycekt nu så jag får ihop alla steg som ska men så tråkigt att gå shjälv ju, någon som ställer upp ? ;)

 dessa steg fick jag ihop på ca 3 timmar på jobbet och det är rätt bra då det varit en super lugn dag knappt gjort något.. ;)

RSS 2.0