Seg

Idag ville ja knappt gå upp ur sängen var så himmla trött och seg så är inte så jätte taggad på att snart börja gå 6km men måste man så måste man.. Uch!
Men förhoppningsvis så slipper vi denna skiten snart *hoppas,hoppas*
Jag blir tokig på valparna måste snart bli av med dom,blir ju bara äldre och äldre får ta och gå in och ändra anonsen lite grann så kanske någon nappar? sätta in lite bättre och nya bilder..
Nopp om man skulle göra sej klar någon gång..

Bye Bye...

Beställt

Nu har jag beställt lite saker på hm borde inte gjort det igentligen men whata fuck något måste man ju få unna sig ibland ;)
Strax blir det andra avenyn sen blir det nog sängen känner mej rätt trött
Natti Natti

Tävla..

http://se.limbino.com/c04/link/vxyhd


Jag är med och tävlar kom med ni också :) Bara klicka på länken och följa anvisningarna..

kollat på unga mödrar nyss och senare sen blir det Andra Avenyn..
Ska även försöka se Ensam mamma söker som jag missade i söndags men funkar ju inte bara buffrar hela tiden.
Någon som vet hur man kan få det sluta buffra??

Pusss

:´´(

Conny du är saknad,varför just du? Du som var så snäll..Hoppas du har det bra :,,(








inget

Nehepp fotfarande inget samtal och verkar inte komma något heller:( men som sagt så är kvällen inte slut än..
Blev inget jobb för mej idag,precis när jag klivat av bussen på stationen ringer dom från jobbet och säjer att den lilla flickan jag ska ha har slutat hos oss.. så ja bara aha vad gör man? Men babe var med så följde med honom till ryhov sen gick vi bort till a6 och åt mat för båda började bli hungriga,Babe åt rödspätta med potatis och jag åt marinerad kycklingfile med klyftpotatis :) smaskens..

Kollade nyss på unga mödrar och nu är ja rastlös igen vet inte vad jag ska hitta på,och inget finns det på tv heller som vanligt suck..


Spelat klart

Nu har vi spelat klart men ingen vinst som vanligtEtt nummer ifrån på några rader men nära skjuter ju ingen hare,Ingen risk att man har någon tur i spel.  Nu sitter vi och väntar på att maten och chipsen från pizzerian ska komma om 30 min ungefär men tycker kl ska gå fortare för börjar bli hungrig nu :)
Har fått ett intresannt samtal nu ikväll också hoppas det blir av bara.. hemligt hemligt nu vet jag några som kommer vara jätte nyfikna ;)haha Men jag kommer inget säja förens jag vet mer :)



Söndag



Ikväll ska älsk och jag spela bingolott ;) finns inrte mycket annat att göra en söndagskväll..hehe
Har även beställt hemkörning så om ngr timmar kommer pizza och haburgetallrik och massa chips:)
Gottit..

Trötter..

Idag skulle jag ha följt med mammi och mormor till torget men blev inget för jag orkade inte följa med, var så trött och hade ont i halsen:( känner mej fotfarande hängig och det onda i halsen är kvar bara men inte blir sjuk nu
Men skulle ändå inte ha köpt något ändå så gör inte så där jätte mycket förutom att ja nu sitter här och är uttråkad och inte har något att göra menmen.
Senare blir det väl att jag åker till bottnaryd men kanske blir den sista bussen när ja känner mej lite piggare för att gå ifrån bussen 6km. *suck* Så himmla tråkigt men vad gör man inte ♥

Igår var det jobb! dagen gick ganska långsamt men gick bra ändå bara 2barn så var rätt lungt..

 


Historier

• Mannen kom hem och möttes av sin fru som hade nya kläder på sig från topp till tå.
-Varför dessa ständiga inköp av kläder? ,stönade mannen
-För att behaga dig min älskling.
-Men du vet ju att jag föredrar dig naken..


• -Nå herr Pettersson,det blir femtusen eller en månads fängelse.Vad föredrar ni?
-Ja,om det gör herr domaren detsamma så vill jag helst ha de femtusen kronorna.


• Mamman kommer hem från BB med fyrlingar.
Storasyster himlar med ögonen och utbrister: Det är nog bäst att du och pappa börjar ringa runt genast. För kommer ni ihåg hur svårt det var att hitta nya hem till kattungarna?


Vad livet ska vara svårt


Nervös

Var rätt nervös idag men det gick ganska bra ändå,frågorna var rätt lätta att svara på och inte så jobbigt.. skönt det. Nu väntar man bara på beslutet..

Trött

Nu är mössan beställd och jag är super trött borde försöka sova faktiskt.
Är sjukt nervös inför imorgon men hoppas att allt går bra..


Mössan BAD HAIR DAY :-D

Vill ha denna mössa:)
någon som vet vart man kan köpa den???


Film :)



Denna filmen såg jag idag,den var riktigt bra men lite sorglig men även rolig :)

En självklarhet på tisdagar


Orka


Trevlig dag

Vaknade strax innan sju låg kvar en stund i sängen sen var det dags att gå upp,Släppa ut vovvarna och ge dom mat och sådär sen göra sej själv iordning och äta lite frukost men fick bara i mej ett glas saft. strax efter halv 9 så började vi gå in till bussen,idag var det jobbigt för var rätt så seg imorse..Men fram kom vi iallafall
Framme i stan gjorde vi det vi skulle sen gick vi och åt smörgåstårte bit och kaffe och sprite:) det var riktigt smarrigt:)
Drog upp till A6 en sväng och A köpte sej ett par skor och även jag fick ett par skor,tack babe:D
 ett par bruna stövlar som ja har likadana svarta riktigt sköna är dom men dom svarta åkte i soporna var så slitna hehe..
Drog ner till stan och mötte babes stora dotter med mamma o syster o gav henne pengar till en jacka hon velat ha länge.sen gick vi till house of pain och köpte ny stav och kula till mej blev en mycket kortare stav och en lila diamant:) sen åt vi mat på Palaz Athena så gott:)
tog bussen hem ocha varit hemma ett tag så skönt man blir så trött av att gå på stan hela dan.
Tillbringat resten av kvällen framför tv:n och snart blir det sängen upp tidigt imorn runt 05.00 och gå till bussen igen..suck..men ska vara i stan runt 8 och möta mammsen och mormor så ska vi åka ut till lägenheten och fixa till flytten..
Så nu får det vara nog för idag..


Natti Natti


Ensam Mamma Söker

Nu har jag kollat på ensam mamma söker.. alltså det programmet är bara för mycket en del killar är verkligen så pinsamma HaHa! Ringde precis en som var intresserad av en valp men skulle ringa tillbaks imorgon så får verkligen hoppas att han gör det så vi blir av med dom snart.. Dom blir ju bara äldre och då blir det svårare flr emj att få dom sålda.. Ingen som vill köpa eller vet någon som vill köpa en valp?? Imorgon ska vi in till stan och betala lite räkningar och så där och även möta upp andreas äldsta dotter och åka och kolla på en jacka hon ville ha.. ska bli kul för var ett tag sen man träffade henne nu.. Snart blir det sängen bussarna går ju så dumt härifrån så blir att man får gå upp ganska tidigt ska ju gå 6km också då måste man ju vara utvilad.. får se om jag slkänger in nått mer inlägg ikväll annars blir det en annan dag har rätt mycket och göra ett par dagar nu..

:)

Im back ;) HeHe..
Blev pommes och kall bearneise sås till istället för ingen av oss orkade skala och vänta på potatisen.
Nu är vi iallafall mätt och goa :)
Valt tapeter till lägenheten nu var ju ganska svårt eftersom det inte fanns några speciella som jag gillade förutom ett par men dom tyckte sandra såg ut som tant tapeter så dom fick jag inte ta hehe..
På tisdag blir det att packa ner allt i lägenheten och försöka städa så mycket som möjligt är snart inflyttning i den nya.

Ne nu ska jag fortsätta spela ett spel jag har fastnat vid *Jungle Fruit* ;)


Tjoho..

Jahopp då var det ännu en ny dag..
Vad händer idag då?
Här händer minsta möjliga.
Imorgon bär det av in till stan iallafall fast ser inte fram imot att gå 6km men men inget att göra åt! Suck.!

Ska börja med maten nu,blir fläskkotlett potatis och grönsaker:) 

I be back ;-)

hösten..




Fy fasiken för hösten är hur kallt som helst ute och även inne är det kallt :( Brrr

Jah och Tiken


Tips

Nån som kan komma med lite bra film tips ??

Film

Idag blir det en hel dag med massa filmer bara,orkar inte göra något annat *Lat dag* Hehe
Har hittat en sida som man inte behöver ladda ner filmerna ifrån utan man kan se direkt från sida hur bra som helst :) Så ska checka in och se om jag hittar några bra filmer..

Tapet..

Valde tapet i hallen för några veckor sen en jätte snygg svart,grå med mönster på men så ringde vätterhem igår och sa att dom godkänner inte den tapeten för den är för mörk men ahh vad arg man blir då ska dom la fasiken inte ha den i katalogen och då kunde dom sagt det när jag valde den. Nu vet jag inte vad jag ska ha för var typ den ända jag tyckte om.men ska dit imorgon och kolla och även till vardagsrummet sa dom..Får la hoppas jag hittar nån snygg ingen stor chans menmen..

Nu blire snart sängen super trött och blir jobbet imorgon blivit bättre nu.. Syter för att gå 6km på morgonen bara.




Sjuk

Idag känner jag mej inte alls bra mådde illa hela natten och ont i huvudet och samma sak idag så blev att vara hemma från jobbet idag och imorgon får se om ja gkänner mej bättre så jag kan gå och jobba på onsdag...




Tyskland

Igår kväll när vi satt och spelade bingolotto så fick Ante ett samtal om han ville följa med David till Tyskland och det tyckte jag han kunde göra..Så strax efter 23 så blev han hämtad och dom åkt iväg så blev att jag sov ensam inatt och det var inte en höjdare i detta huset men det gick bra ändå..Väntar nu på att babe ska komma hem men dröjer väl ett tag till runt 22 ikväll skulle dom vara hemma men fick ett sms om att dom nog kom hem tidigare:)


Heej

Hej hopp hä'nder inte så mycket här hemma just nu tagit det lungt och kollat på tv och suttit framflr datorn lite men nu så börjar dagen och det blir städning och duch som gäller för min del nu..




Sysslor

  • Nej nu måste jag slita mej från datorn för har lite att göra..


    Plocka ur och in diskmaskinen
  • plocka bort tvätten och hänga upp ny tvätt
  • Ge hundarna mat













Lunch

 Nu har jag gjort grönsakssoppa med frikadeller som vi ska äta till lunch idag :)


Mobil

Att jag alltid ska ha otur med mina mobil telefoner :-@
Nu har denna mobilen också börjat strula och inte alls haft den så länge.. Man blir så arg !!!



Bok

Denna boken som heter Du tillhör mig med Nicci French var riktigt bra lite tråkigt att jag läste ut den så himmla fort men så blir det om jag hittar en bra bok då kan jag inte sluta läsa :) Får leta upp en anna bok,se om jag hittar nån lite kräsen när det gäller böcker :\

 

 


Choklad

Har aldrig gillat choklad så där jätte mycket men nu har jag börjat tycka om Daim blir bara godare och godare för varje gång jag äter det.HAHAHA





Willys

Idag har vi på råslätt och handlade på willys behövde verkligen storhandla,började bli lite tom i kyl och frys men nu är alla skåp fyllda och även kyl o frys så har en massa gott nu:) Blev dock lite tomt i plånboken men sånt man får räcka med :p
Kollar på unga mödrar och ätít pizza och ostkaka med grädde och sylt belv det till efterrätt mumsigt..


J Hjärta A


Trött :-(

•Idag började jag morgonen med att gå 6km och det var inte toppen precis,hade inte bra skor på mej så har sånna blåsor på fötterna nu och ont i axlarna eftersom jag hade 2 tunga påsar med mej så nu blir det bara att vila orkar inget annat både trött och har ont :\ lagade mat innan som vi mummsade i oss och det blev vitlöksmarinerad fläskfile med hasselbacks potatis och kall bearneise sås.. Var riktigt gott för var länge sedan vi åt det.. På förmiddagen kom en köpare och hämtade den svarta hanen... så nu är det två kvar som väntas på att bli köpta..


• Igår så jobbade jag men hann med lite andra saker och eller aa det ända var buss åkande åkte buss 13 gånger igår räknade jag ut så nu är jag rätt trött på att åka buss..

Det här med bloggandet var verkligen inte min grej men får väl se om jag fortsätter eller ej..

RSS 2.0