Smäller!

Fattar inte varför folk ska hålla på att smälla av en massa raketer nu, Trodde det hörde till att göra det på nyårsafton? Men tydligen inte,smäller som bara den tidigt på morgonen och sent på kvällen\natten så himmla iriterande :-@

Nyårsafton kanske har löst sig men det är fotfarande tveksamt så det återstår att se,Men jag hoppas verkligen ♥

Imorgon blir det kanske A6 med S men får väl se ;)

Ska nog ta och hänga tvätten nu och kanske försöka att sova men först en utgång med snuttis..

Saknar min Darling ♥


Mellandags rea =)

Börjat inlägget med att ännu en gång säja att julen har varit kanon med god mat och trevligt sällskap =) En underbar jul med min älskade och fler ska det bli =)

I söndas va ja på rean på både stan och a6 och hittade lite grann inte så mycket men njöd över köpen iaf även igår så var ja på stan och a6 hittade lite då också =)

Var iväg ej sväng med sandrutt också och kollade på ollsons,mycket fint där men köpte ingenting.. va hos dom en sväng och lekte med hennes ubersöta små busungar ;) Känns som ett helt träningspass när man varit där ;) hehe.

Nu i veckan hade ja tänkt o färga håret är så trött på den färgen ja har nu har blekts så mycket och nu när ja klippt av mig håret känner ja att även färgen behöver bytas ut och denna gången får det bli något vågat och crazy som jag aldrig har haft innan ;) Återstår och se vad det blir för något.. hihi

Syster kom förbi här igår också och skulle hämta sin julklapp,blev att vi lagade mat och hon stannade över natten,alltid trevligt.. såg en dunder konstigt film *leka barn leka bäst*

Vimmsigt inlägg från en vimmsig människa ;)




Frånvarande

Har ju inte skrivit blogg sen i söndags och det beror på att i måndags när vi sprungit på stan och a6 och köpt alla julklappar och jul mat så började jag må riktigt dåligt när vi nästan var klara så åkte hem och la mig,låg och vilade hela kvällen kunde knappt röra mig och somna gick inte då ja ahde sån smärta,tog mig igenom hela natten iaf men på tisdagen orkade jag inte mer så  ringde vct men de hade ingen tid men rådde mig att åka upp till akuten och gjorde då det, Kom in direkt och de tog massa prover sen när läkaren kom fick jag en smärtlindrande spruta i ryggen och dropp och de sa att jag blev inlagd då mina blodprover visade att jag hade ne kjraftig infektion i kroppen och de var tvungna att ta reda på vad det var... Blev iaf inlagd med en massa dropp som de bytte hela tiden.Jag hatar sjukhus men fick åka hem i torsdagas då min sänka hade blvit lägre igen och nu hoppas jag att jag håller mig frisk!

Älskling kom strax efter jag kommit hem och vi städade lite grann tog det mest lungt sen på kvällen va vi ute rätt länge och Laika fick springa lös och vi åkte i backarna,kul hade vi =)

Julafton firade jag,älskling och Laika hos min mormor och morfar,dit kom även min mamma och syster...
Fick många fina paket och åt god mat..


God jul :-D



Önskar Jennie,Laika Och Andreas =)

Fjärde Advent

Jahopp nu är det bara 5dagar kvar tills julafton,tiden går så himmla fort.
Var på A6 idag och köpte 3julklappar till,köpte ju en del när jag var på ullared men allt ja skulle ha fanns inte där så fick bli A6 idag och imorgon blir det stan..
Köpa dom sista klapparna och även fylla på i kyl och frys!
Älskling kommer hem några dagar över jul också ska bli så mysigt =)
Ska göra ett stort julbord till honom då han älskar nästan all sån slags mat medan jag typ bara äter ägghalvor och julskinka hehe..

Målade mina naglar nyss med graffiti nagelacket det blev rätt fint faktiskt,för en gångs skull så blir det som bilden och reklamen visar, det är inte illa..

Är så himmla trött vill bara sova men är hos M just nu med tjuriga kiddos men M kommer nog snart hem igen skulle inte vara borta så länge..
Gick upp vid 5 idag och la mig efter kl 1.. fastnade framför en bra film igårkväll Välkommen till Familjen så jag får ju skylla mig själv men det gick bra att komma upp imorse och gå promenad med Vovvis och sen vidare till jobbet..
Har beslutångest när det gäller jobbet,velar fram och tillbaks vet inte om jag vill vara kvar eller inte varit där i så många år nu och känner att jag vill byta ut det jag jobbar med nu mot något annat..

Men får tänkas på ett tag till innan jag gör något förhastat. för inte bra och vara utan jobb ju.. :-P

Ha en fortsatt bra söndag...

Tusen Tusen Tack :-D

Igår så fick jag denna fina lampa av Sandra & Jonas som vackert ska pryda mitt tak i vardagsrummet :-D
Säjer bara tusen tusen tusen tack till er så himmla gulligt och super snällt :-D  ♥♥♥♥


Idag har jag rensat ur min gaderob och skulle ha fortsatt och städat men ist fick jag besök av lillsyrran Stina och vi drog en sväng till a6 & Citygross,När vi kom hem hit igen så satte vi nejlikor i apelsiner,luktar så gott och så åt vi Stinaskyckling med ris o beasås =) Nu håller hon på att fixa sig för att sedan dra iväg på sitt håll och jag ska väl se om jag hittar någon bra film att sätta på och bädda ner mig i soffan.. 


Apelsinerna fick lite glitter också =)


Lillasyster Stina..


Tomtesmyg

Idag var jag med ungarna på något som heter tomtesmyg.. det är att man går en runda i skogen, jätte mörkt så man måste ha ficklampa,men så mysigt :) Och letar efter tomten sen när man kommer fram till tomten så får alla barn en godis påse.. Rätt kul att dom har sånt faktiskt.. skönt var det med en runda i skogen också =)

på väg o leta efter tomten.:P


Ví hittade fram till tomten,men alla ville inte vara med på bild, hehe..

14:e

Syrrans lucia på skolan var så fin,världens sötaste tärna var hon :D
Idag kom älsklingen hit och vi mös en massa innan vi käkade pizza,illa illa, men äter det så sällan och ja tränar ju :)

Om en stund blir det grötfest på ezell barnens skola =) sen blir det nog träning ifall sandrutt känner sig piggare..

Nehepp måla naglarna nu då sen göra sig iordning..
btw så har ja nu märkt efter att haft glasögonen nästan i 2veckor att jag ser as dåligt utan glasögonen så nu blir det ett måste att andvända dom varje dag tills jag skffar linser men det får bli efter jul någon gång..

Laika ligger här brevis i fotöljen och snarkar ;) så sött.. hehe..


Månda13:e = Lucia

Blev ingetning idag på morgonen utan jag ska iväg en annan dag istället,så belv ike en snabbis skulle byta en lampa men sen visade det sig att det inte ens behövdes bytas,men,men,
Burit ner massa saker till källaren och slängt saker på sortergådren iaf..
Nu är jag hos mamma och nyss var vi på kyrkogåren och tände ljus för finaste farmor ♥
Snart ska vi ner till systers skola och titta på lucia firandet=) Ska bli mysigt var länge sen jag var på lucia firande..



Julbak

Idag har jag bakat lite julgodis det blev gräddkola och knäck :)
Har nu lite saker på tradera,lite extra casch är aldrig fel =)

Imorgon ska jag först iväg på en sak på morgonen,spännande..
Får se hur det går,återkommer om det imorgon om det går bra vill säja ;)
Annars är det inget ni bloggläsare behöver veta om,hihi!
Sen ska jag slänga liste skräp på sortergården och få ner allt till källaren så jag får iordning här någon gång, ska bli så skönt o få ner allt till källaren som jag inte använder..

Senare på kvällen så blir det att gå oå syrrans lucia firande på hennes skola..

Nä ska iväg rätt tidigt så nog bli sängen alldeles strax.

Godnatt

Jobb

Jobbat 06.45-14.00 idag så nu är jag rätt seg men funderar på om jag ska baka lite julgodis kanske, hmm..
Eller det får nog bli en annan dag istället!
När jag kom hem från jpbbet så gick jag en sväng med Laika sen ringde jag till ett ställe och frågade om dom sökte folk, Och jag ska komma in på intevju redan på måndag kl 10.00,Får väl se hur det går..

Glo lite tv nu var det ja :p

Ha en kanon lördag alla!


Håret

Klippte av mig håret idag :) Men snart växt ut igen växer ju så himmla fort :)

Så här kort blev det..



Blev inget pass idag men blev iallafall en stund på gåbandet =)



Tränat

Skrev ett inlägg igår rätt långt men givetvis så försvann hela skiten när jag bara skulle radera ett foto jag la till så orkade aldrig skriva om det..
Nu kommer jag ju givetvis inte ihåg vad jag skrev,haha..

I fredags så åkte jag till Andreas iaf stannade till söndagen,Mysig helg som vanligt var det :)

Igår (tisdag) kom Andreas och vi åt lite mat,potatis,kotletter,brocolli och kantarellsås blev det=) Sen åkte vi ner på stan en sväng..
A åkte till sitt och jag åkte hem sen blev det ett aerobics styrke pass..
Jobbigt var de då jag hade så ont i min svank sen jag trillade men det gick ändå, mindre rolig natt då jag låg vaken pgr av smärtan men nu har ja inte alls lika ont längre..
Även att passet va svårt så kännde man att det tog så det blir säkert att vi går på det någon mer gång.

Idag har jag varit med Sandra och hennes små knottar nästan hela dagen,Alltid lika trevligt och vara med dom :)

Nu är ja hos M och har ungarna medans hon är iväg,blir sent så jag som lägger de :) ska bli skönt då de är mer vilda en tama just nu haha..!


Bild från i sommras då jag var blond ;)


Ny vecka!

Ihelgen har jag varit hos min Andreas har myst en massa..
Idag måndag har jag varit en sväng på stan och kollat i de nya butikerna som har öppnat,inte hunnit med det innan.. Köpte en tröja och ett linne :) Hittade även en as snygg ska som jag bara måste köpa :)
Kollade lite efter julklappar också och nu vet jag väl på ett ungefär vad jag ska köpa till nästan alla iallafall..
Några är ju redan färdig köpta så skönt det!
Hämtade även ut mina glasögon..
Måste ju ha både läsglasögon och sen glasögon som jag måste ha på mig jämt,Lite ovant är det faktiskt men man vänjer väl sig rätt fort..

Är svinhalt ute så idag blev jag omkulldragen av min ''kära''hund.. Så nu har jag svin ont i min svanskota gör as ont så fort jag rör på mig,sitter eller står allt gör ont:( Därför blev det ingen träning idag + att det blev lite missförtånd så jag skulle inte hunnit träna ändå :(
Imorgon blir det iaf träning :)


HaHa

Vilka patetiska människor det finns allstå.. Ska man skratta eller gråta? Jag skrattar :-P
Svartsjuk så det står härliga till annars hade man inte brytt sig så mycket som du gjort och frågat vad han ska ge mig m.m,och klagat..
Dröm och glöm!
 Han är alltid min för evigt inget kan skilja oss åt så bara lägg ner!!


Vägg ord

Igår satte jag upp väggorden ovanför sängen :)


så himmla tråkiga tapeter,jag vill tapetsera om :\

tv


Älskar verkligen min nya tv är super nöjd med den..
Först ville jag ha en större typ 42 tums men 32 tums räcker gott och väl, jag gillar inte alls när det blir för stor skärm!
HaHa Grabbarna bus tittade på barnprogram när jag skulle ta kortet på tv:n och jag fick absolut inte byta kanal.


Julpyntat

Idag kom äntligen julgardinerna upp i tv-rummet och i köket..

tv-rummet!

Har länge velat har ljusslongi som man har ståendes i en vas och sist jag var hos Andreas så köpte han sånna till mig :) Tack ♥ Vill köpa några fler sånna i större storlek men får bli ett senare protjekt..


syns inte bra när det är ljust mycket finare när det är mörkt!

RSS 2.0