7år

Igår så hade jag och älskling varit tillsammans i hela 7 år och förlovade i 1år,herregud vad snabbt tiden har gått..
kännd verkligen inte som att hela 7år har gått men det har det ju gjort :) fler år ska det bli :DF älskar dig mest min älskade andreas du betyder allt för mig. <3
vi var nere på stan på kvällen och åt på shanghai så jädrans god mat är det där :)
mysmysmys


Söt busunge

Idag har vi haft kasper här hemma,så mysig och go är ahn busungen:) Idag var han jätte kelig och skulle bara sitta i knät eller bli buren o mysa..vid 1tiden åkte vi till willys och handlade lite sen åkte vi ner till min mamma där ja skulle hämta lite saker och åk sjukepiller till imorgon då jag ska åka till göteborg och göra en sak,skriver imorgon vad jag har gjort ;) hihih.. Hemma hos mamma så satt kasper och kollade på babblarna med henne dom gillar han verkligen..

Sandras o jonas goa unge =Dkasper

Sovrummet

 

Barnvakt

Igår följde jag med M rätt tidigt och hjälpte henne att packa in massa saker ifrån bilen till hennes lokal,riktigt fint börjar det bli där nu :) Sen när jag kom hem så gick jag och älskling en promenad i skogen med Laika det var så skönt väder så härligt var det..när vi kommit hem igen så kom Hans syster o hennes sambo med deras 6barn :)
Gosade massa me lilla bebis,så mysigt :)
Vi har även varit barnvakt över natten och de är fotfarande kvar fram tills ikväll någon gång då deras mamma är på kurs i göteborg,får se vad vi ska hitta på idag!


dags och dra upp dom nu,sömntutorna heheh

Vardagsrummet

Vårat vardagsrum




Tok Laika

Latare hund får man leta efter.Hon är as jobbig att få upp på morgonen och värre är det när hon ska äta orkar inte ens stå up poch äta sin frukost haha.. tokmaja.. =)


Torget

Japp igår så åkte jag och älsklingen ner till sationen vid 10 och mötte upp hans storasyster och hennes 6barn där sen gick vi vidare till torget. Härligt väder var det solen sken och det var inte alls speciellt kallt :) ända nackdelen är ju snön,försvinn nu tack!
Efter att ha gått där nån timma så åkte vi upp till a6 och gick där hela dagen till det stnägde sen bort till coop och köpa det vi skulle ha till mat idag.. älskling var bara med några timmar sen orkade han inte och åkte hem istället.När vi väl var klara på A6 så åkte vi ner till stan och köpte med oss mat ifrån schanghai (stavning) 4små rätter blev det och älskling tog med sig ungarna och gick upp och köpte pizza.. De stannade ända till ca 02.30 på natten då jimmy hämtade dom efter han slutat jobbet.. Stackars barn som vi var tvugna att väcka och böka på massa kläder mitt inatten då de slicknade nästan direkt efter de ätit upp pizzan..
Trevligt och umgås med dom hela dagen..fick även en jacka av min älskling :) TACK♥

Slänger in lite bilder senare eller imorgon då jag inte orkar leta efter sladden till kameran just nu,gahhh så trötttt..
Blev bara bilder på lilla bebis Emma i stort sätt de andra slocknade ju hehe..

Trevlig söndag på er alla..

Målat.

Varit iväg sen 09tiden idag ungefär.varit på ryhov,apoteket a6,willys,bergmans möbler, paul hall,ekholmsfärg m.m sen åkte vi till  lokalen och målade igen blev mer målat idag än igår eftersom jag inte hade någon tid och passa idag.. sen till österängen och hämtade en cagn och sen hem och hämtade en anan vagn.. ska ner till toget imorgon och möta hela och ungarna så ska ha med mig en vagn ner då hennes har gått sönder och så ska vi gå där en sväng hoppas det inte blir för kallt bara sen ville hon till a6 så får väl se om ja orkar hänge med..
nu ska vi se en film här hemma sen ska jag sova ahr ont i ryggen och är helt slut,upp tidigt imorgon me!
Åhhhh jag vill ha mina pengar nuuuu nuuuu hittat massa saker jag vill köpa..


Ankor

I tisdag så hade jag sandras kids några timmar medans de var iväg och var ju rätt fint väder så vi gick ner till huskvarna,först förbi min mamma och hämtade upp henne sen gick vi ner till husvkarna ån och matade ankorna.. sebbe tyckte de var skit kul och skrattade som bara den när dom tog brödet ifrån hand händer medans jag blev skit skraj för dom,så äkliga bara sprang imot än,haha sikken fegis jag är ;) Sen gick vi till ica och köpte mellan mål sen vidare till mamma för att äta och sen kollade vi på hockyen.. hehe.. så mysigt o roligt att ha dom =)

Idag har jag varit nere på stan och målat i Marias lokal som hon snart ska öpnna,en glamour studio.ska väl dit imorgon igen och fprtsätta måla hann inte färdigt då jag var tvungen o vara hemma innan 15 hade tvätt tid då och tvättar fotfarande så tråkigt och jobbigt är det med eftersom älsklingen är sjuk,sover hela tiden nästan :( Men snart är tvätttiden slut bara 20min kvar så härligt,hehe..
Steker lite plättar nu är hungrig..



Sandra o jonas sötas ungar när vi väntade på bussen hem på kvällen..
Sebastian och Kasper

Migrän

Har legat med migrän hela helgen,uch hatar illamåendet det är det värsta nästan men nu känner ja bara av det lite lite grann och spänner bara lite i huvudet men det börjar avta nu iaf så himmla skönt =)
Var iaf och handlade på citygross och öb igår öven att jag egentligen inte orkade men finns ju en som inte kan handla själv ;) hehe.. nu är frys,kyl och skafferi påfyllda med en massa gottit!

Idag var jag enre på skolan och hämtade in reflektionsuppgift som jag måste göra om så ska plugga på den och försöka göra om den nu nån gång denna veckan,sen ringde babe och ville jag skulle komma ner till stan vi gick in på Lagerhause och där köpte vi 4underlägg eller va det heter till köksbordet och doftljus. sen hade älsk köpt en liten smörgåstårta som vi åt nu när vi kom hem. Den var as god =D


  

Ny mat rätt jag gjorde idag =)

Testade en ny mat rätt idag som verkligen blev super god.
Så tänkte dela med mig av receptet för det är verkligen värt att prova =)

Krämig pastagratäng med kyckling och bacon

4kyckling fileer
1 tsk salt
1krm svartpeppar
50 gr smör
1 paket bacon
1 purjolök
400gr pasta (rör)
4 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
150g gorgonzolaost
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl riven ost

Gör så här:
1. skär fileerna i strimmlor sen skär dom till bitar salta och peppra och fräs tills dom är klara
2. Klippbaconet i bitar och stek dom knapriga låt dom rinna av på hushållspapper
3.strimla purjulöken och stek till den lite snabbt
4.koka pastan
5.mosa ihop creme fraiche,grädde,vitlök och gorgonzola osten.
6.Blanda ihop pastan med purjolöken och lägg i en smord ugns säker
form. fördela över kycklingen och baconet häll över ostsåsen och strö över riven ost.
låt stå i ca:25min i 225grader

Jag kokade pastan först och gjorde i ordningen den sen purjolöken,kycklingen och baconen sen sist gjorde jag ostsåsen. går även byta ut gorgonzolan till en vanlig mögel ost gör man som man själv vill,sen tog jag 4klyftor vitlök +att jag kryddade över med salt och peppar när jag lagt i alla indigrenser..
Maten blev verkligen svingod så bara att tillaga och njuta =D

enjoy

 
Smaklikmåltid



Crap

Åkte ner till skolan för att plugga lite och boka för den obligatoriska dagen för info om Apu plats,jag ska vara på Dundret nere på kålgården vecka 15-19.. Testade även att göra provet även att jag inte hade pluggat något på det för skickade in sista uppgiften igår på kursen. Provet gick väl sådär men det känns som att det inte blir godkännt för fick svar på min kurs idag och den blev det inte mkåste skriva ännu mera än vad jag redan har gjort så jädrans noga och strän är den läraren inget kul alls för ja har ju skrivit så mycket som jag hittat och kunna jag kan ju inte mer =(
Jätte kul när jag bara har 5veckor på mig att göra nästa kurs som är en stor och väldigt svår kurs känner jätte stressigt nu när jag inte kan börja med den en förens jag utvecklat min andra kurs..
Känns som att jag ALDRIG kommer att klara detta..

så jävla sur är jag just nu...!!


Skickat in

Yeh nu har jag även skickat in sista uppgiften på arbetsmiljö och säkerhet,så jädrans skönt =)
nu är det bara till att plugga in allt och komma ihåg det till provet måste även ringa och boka tid för provet och för informationen om apun som är v.15-19! uch inget jag vill men är ju ett måste.
Har haft besök sen igår eller Laika är det som har besök av en rottwailer\schäfer hane vid namn Bazze, dom leker skit bra och Laika verkar tycka det är både roligt och skönt att inte behöva vara ensam hund längre men får se när han åker hem blir väl antagligen imorgon eller något sådant. blivit många långpromenader nu över helgen och idag var vi ute och gick en lång runda på öxnegården rätt härligt =)
Ska ut med hundarna nu sen får vi se vad som händer resten av kvällen..


Laika och Bazze =D

Färdig =)

Yeh idag så gjorde jag färdigt kursen i arbetsmiljö och säkerhet så jävla gött =D..
Har skickat in uppgift 1 och 3 och imorgon renskriver jag uppgift 2 och skickar in den orkade inte det idag för den är rätt stor men lite duktig känner jag mig ändå för den var inte så enkel som min handledare sa att den skulle vara :\ Bara hoppas på att den blir godkännd nu då och att jag även klarar av provet.Håll tummarna nu.
Fick lite fina underkläder av maria när jag var där idag, tack ska du ha =)
Igår fick jag även en skriver med kopiator och scanner av min älskade mamma,super tack snälla du, uppskattas jätte mycket TACK =D ♥

Super trött idag så snart blir det väl bingen upp tidigt imorgon och fixa lite saker..
Nu ska jag krypa ner i soffan hos min älskling som kollar på tråkiga stand up program =P

Btw måste visa en as gammal bild på mig och Sandra som jag hittade idag, uch säjer jag bara hahaha

Bilden är på sne för att jag inte vet hur man ändrar på den så det får ni stå ut med :P


RSS 2.0