Ankorna

Idag var jag iväg en snabb sväng med mamma på förmiddan på ekohallen och fick en tavla,super fin är den=)
sen gick jag upp till sandra och lånade hennes minsta trollunge.
Först var vi i lekplatsen utanför mig och gungade lite och lekte i sandlådan sen gick vi ner till min mamma där jag gav han lite mat sen traskade vi ner till dammen där vi matade ankorna fast var nog kasper sopm matade sig själv mest hehe (brödet var inte gammalt) så gjorde inte så mycket sen gick vi bort til lica och sedan willys handlade lite smått och sedan till kyrkogårde och kollade lite på graven.
sinnersjukt att folk själ från en kyrkogård ifrån gravplatserna,varför gör man så?? tröttsamt
Nu ikcäll ha vi haft alla 3 exell kidsen också de har spelat och lekt och till kvällsamt fick de pannkakor nu har dom gått hem och jag kollar på Huset fullt av hundar¨. får se om det börjar något bra nu vid 21 annars sitter jag här tills bb börjar kl 22.00


så söt och go =) sandras lille

Grattis

Idag när vi vaknade åkte vi ner till rosenlund och gick därifrån till ryhov härlig promenad men var rätt jobbigt då det är så vart sen åkte vi till min mormor och åt middag där (stek o potatis med sås och grönsaker riktigt gött )och till efter blev det glass med chokladsås och kolasås och hallon . firade henne lite eftersom hon fyller år idag Grattis mormor :) ♥
Låg en liten stund i solen på deras gräsmatta var riktigt härligt =)
Vill med ha en trädgård och ligga på men snart så..
Sen efter det så gick vi till skogen och gick en promenad och nu kom vi nyss hem får se vad vi hittar på,vil lgöra något är så rastlös hela tiden.jobbigt!!
Btw Laika åt en massa hallon med hon äter verkligen allt min lilla snutta hahaha..
Igår var helena,jimmy,hannah och idag och lilla emma här och hälsade på några timmar också hon är så söt lilla emma..
Gammal bild nu har hon blivit större =)

Sålt

Jippie Jippe idag fick jag köksbordet och stolarna sålda :)
nu ska jag bara lägga ut fotöljen och fotpallen också och hoppas på att den blir såld lika snabbt =)
Ska rensa i källaren bland alla leksaker också någån dag och försöka sälja det jag inte vill ha kvar..

Glad påsk =)

Var uppe väldigt sent igår natt så vaknade inte förens strax innan 11 bara att gå upp och ducha och göra sig iordning för kl 13 var det påskmat hos min mormor och morfar,även min morbror och min kusin hade kommit från oskarshamn och min mamma :)Gott med påskmat vare sen gick vi bort och hämtade grabbarna för att sedan åka till elmia och gå på bilmässan,var en held del riktigt snygga bilar som jag inte tackat nej till :D
Nu kollar jag på filmen Juno verkar helt okej faktiskt..
Kör en bildbomb imorgon med massa bilder från mässan
Hoppas ni haft en bra påsk för det har iallafall jag :)

♥♥♥♥
ser ut som ja har dubbelhaka :\ men är mitt stora fula ärr :(
önskar man kunde tagit bort det..

Marinad

La kött i marinad innan som vi strax ska äta =) glo bigbrother också bara lägga grabbarna först om dom kan slita sig från data spelet :P


Denna rödvins marinaden är super gos,nomnomnom


nytt till ballkongen


Tjohooo

Igår så vaknade vi riktigt tidigt runt 06.30 gick upp gjorde oss i ordning,gav Laika mat och gick ut med henne sen åkte vi till ryhov sen gick vi ner till mc-donalds och käkade frukost (pannkakor och varmchoklad) sen vidare till mediamarkt,Mio möbler och sen gick vi till eorustop fick ett par skit snygga skor :) sen gick vi till citygross och handlade sen ner till A6 och åkte hem =) var as skönt väder igår så var ute hela dagen så himmla skönt och härligt var det att gå var ju en rätt bra bit vi gick så skönt o röra på sig hehe..
På eftermiddan vid 4 skjutsade M oss till ryhov igen sen hem och lämnade Andreas och pojkarna hemma hos oss då han skulle ha dom hela kvällen :)
M och ja åkte till Ike köpte typ sen ner till hennes studio hon ska öppna och där nere blev jag och en tjej till sminkade och staylade och sen fotograferade..
kom väl hem vid 23 tiden :) Kul var det iallafall..
Idag ska vi storhandla fylla på frysen igen som står helt tom så vi nyss frostade ut den :)


Vår

Äntligen börjar våren närma sig sakta men säkert,sätt massa vårtecken nu och det börjar allt bli varmare i luften så härligt. mindre härligt är det att jag redan börjat känna av min allergi varit förskyld jätte länge nu och det ger inte med sig så är ju allergin.hämtade ut mina migrän tabletter och även allergitabletterna så hoppas att det hjälper lite grann iallafall =) Var på Ekohallen en stund innan me och åh så fina saker dom har fått in som jag vill ha.. på tisdag så måste jag nog iallafall köpa dom stora ljuslyktorna jag såg,så himmla snygga..


Bio

Igår så kom ida hit och ska stanna till på söndag,när hon kom så åkte vi till råslätt och handlade på willys sen så åt vi på pizzerian där. Är så gott långt kebab kött där och är det är bara det långa nötköttet jag äter =)
Kom hem vid 18tiden ungefär och sen ville ida på bio så vi kollade vad det fanns för några filmer men barnfilmerna slutade gå kl 18 så då kunde vi gått idag men det ville hon inte så då såg hon att hur många lingon finns det i världen gick och gärna ville se den så då åkte vi ner och kollade på den. en riktigt fin film var det så den var verkligen värd och se och bra var den med och riktigt rolig har nog aldrig sätt ida skratta så mycket :D
Idag vaknade jag upp dunder förskyld så inte sovit så bra inatt :(
Men kollad epå big brother när vi vaknade sen gjorde vi oss klara och gick till skogen för att grilla korv. årets första grillning blev det. Jag gillar inte korv men det var faktiskt gott idag hehe..
Nu har vi duchat och så och andreas och ida har varit i affärn och köpt lördagsgott och nu ska vi börja med maten.
Trevlig lördag på er alla =)



Söta Ida.

ljusparty

Igår var jag på ett möte sen iväg en sväng med mammi och handlade lite,senare på kvällen så var jag på ljusparty,så mycket fina ljus och lyktor med massa goda dofter men så himmla dyrt och jag tycker inte det är värt det för lite ljus så håller mig till ikeas goda doftljus istället :)
Nu idag så har jag nyss gjort kålpudding för första gången hopaps den blir bra men det luktar gott iaf..=)
om en liten stund så kommer kidsen hit och ska sova över så blir sängen rätt tidigt så man orkar upp innan 07 och skicka iväg dom till skolan..
vid 13.tiden imorgon så kommmer ida och ska vara här hela helgen får se vad vi hittar på för skoj,blir väl bio 1av dagarna iaf :)

nu väntar maten tjingeling..
 


Busungar

Har busungarna här på besök några timmar idag :D
lillemannen är verkligen klåfingrig och vet inte vad nej betyder eller ajaj ;)heheh..
Vi har spelat massa barnvisor på högsta nivå och hoppas o dansat :D
Mysigt och ha dom på besök då har man iallafall något och göra hela tiden går knappt sitta still en sekund..
haha vet inte hur lång tid detta inlägget tog o skriva då ja varit tvungen och avbryta hela tiden ;)
sebbe tyckte även att mina ljuslyktor skulle ut och flyga så det har dom gjort idag,mina stackare hahaha men bara kul o köpa nytt o förnya :)


utsikten från min balkong

Nöjd :)

Igår var jag ju i göteborg och det jag gjorde där var att få mina ögonfransar förlängda :)
är ovant då jag har väldigt korta i vanliga fall men jag vänjer mig nog fort och en bra sak är att man ser redan sminkad ut så då spar man ju på det;)hihih bara ögonfransarna där nere men behöver sminka om man vill..

bilderna är jätte kassa då det var svårt och få en bra bild men lite skillnad ser man väl..

Före

Före

Efter

Efter

RSS 2.0