Tisdag

Ganska så trött idag gick upp vid 05.45 sen gjorde jag mej iordning för att åka in till stan och sen vidare upp till öxnehaga och hämta lite papper jag skulle ha med mej på mötet idag 11.30 i skillingaryd,även hämtade nycklarna så ja kommer in i lägenheten och hämta lite post..
Nu är det inte långt kvar tills det är inflyttning i den nya lägenheten ska bli skönt att slippa skillingaryd inte för att jag varit där i lägenheten så mycket men ändå..
Sitter på tåget nu på väg ut och det tar drygt 1timme så surt,tur ja hade med datorn och fördriva tiden med..
HaHa...
Idag ska jag välja golv till köket och badrummet och tapeter till hallen i den nya lägenheten dom ringde igår för att kolla om jag kunde komma och välja idag... Men lite besviken att jag inte får omtapetserat i alla rummen men kanske kan fråga om ja får tapeter om ja gör jobbet själv,dom brukar gå med på det iaf :-p
Jobbar hela veckan förutom torsdag då är jag ledig.. Valparna blir även 8 veckor då = leverans klara.. :)

Så dålig på det här med vad man ska skriva.. menmen får duga ..

Byeee


Fredag...

Jaha nu är det då fredag..
Varit vaken sen 05.20 så är ganska trött blir nog sängen ganska tidigt idag ska väl snart lägga mej och kolla på en film tänkte jag..
A och jag åkte in till stan för att fixa lite saker och även betala räkningar och hyran,sen gick vi och åt på tusen och en natt,är så himmla god mat där :) Tack A... Sen vid 13 tiden åkte jag upp till öxnehaga för att sedan jobba vid 16.30 till 21.15 sen gick ja hem till mormor och morfar och åt lite stinas kyckling och vitlöksbröd det var riktigt gott :) Nej nu orkar jag inte sitta här framför längre :P

Torsdag

Hej Hopp..Inte skrivit på ett tag nu och det beror på att jag inte har haft något att skriva..
Igår jobbade jag iallafall med ett nytt barn och det gick jätte bra,så himmla söt och go :) Var även på djurmagazinet innan ja började jobba och det blev väldigt stressigt fick springa mellan bussar,missade varenda en typ men jag hann iaf i tid till jobbet :) idag tog jag 13.00 bussen ut till bottnaryd och fick gå från busshållsplatsen som är 6km och det var jobbigt inget kul alls.. Men fram kom jag iaf..Åt lite köttfärssås och makaroner och gosade självklart med valparna sen följde jag med A ut och han huggde ner några träd medans Rocky och Nicko fick vara ute och springa av sej... Nu har A och jag lagt ansiktsmask som vi snart ska tvätta av oss.. Ska vaa lite social här nu och ikväll blir det unga mödrar..

Rolig bild på mej,Kevin,Simon och Hannah ;)


Bruna hanen :)


Svarta hanen


Lördag..

Finns inte så mycket att skriva om lördagen för jag har så himla dåligt minne så kommer inte ihåg vad vi gjorde,hehe.. Men på dagen så åkte vi in till afären en sväng för barnen ville ha godis och frukt sen hade vi glömt och köpa sockerfri dricka och grönsaker som är ett måste då A s lilla flicka har diabetes.. sen så åkte A och flickorna ut och fiskade en liten stund medans ja började med maten kyckling och ris..dom kom in ganska fort för nappade ingenting och var nästan storm på sjön sa dom ;) så kanske inte va så kul att ro i den blåsten.. Flickorna skulle se en skräckfilm *The Strangers* medans A och jag spelade monopol för vi redan sett filmen men dom vågade inte så dom blädrade bara mellan kanalerna..Sen envisades A s minsta flicka att hon och jag skulle kasta frispy och typ tennis med träracket och tennisboll i mörkret det funkade väl en liten stund.. hehe.. Sen belv det sängen somnat så himla tidigt den senaste tiden så trött hela tiden *suck*

Trevlig lördag

Fredag kväll..

A s barn kom vid 5 tiden och den stora hade med sig en kompis,dom busade lite med valparna och var även i stallet och tittade lite grann.. Sen visade jag dom kläder som dom fick om dom ville ha och det var väldigt uppskattat så dom tog nästa allt,kläder som dom få ha när dom kommer till A så dom slipper ta med sig hela tiden fram och tillbaks..Senare på kvällen så beställde vi pizza för barnen var sugna på det,och tänka sej det finns faktiskt hemkörnig på landet :) haha! Stora flickan kompis åkte hem senare på kvällen sa att hon fick ont i magen och inte ville vara kvar..Men barnen hade det ju kul ändå utan någon kompis.. blev sängen ganska hyvsad tid..
På dagen så fiskade A och jag lite innan ungarna skulle komma och vi fick inte ett skit :( var väldigt dåligt.. så vi gick in och lagade köttgryta med potatis istället som blev väldigt smarrigt..
 Trevlig Fredag


Bild på mej,ego ;)

jennie

Fredag :)

♥Hunnit med att ducha idag så skönt :) är något fel på vattnet här så ibland finns det vatten och ibland så finns det inget alls:( men rörmokaren har varit här så snart ska det bli fixat väntar på lite delar bara som kommer nästa vecka :) Valparna har precis ätit och varit ute så nu är dom ganska sjövilda,hehe..
A lagar köttgryta med potatis ska bli smarrigt för nu är jag hungrig..
Idag kommer även A s barn hit och ska vara över helgen ska bli roligt för är hel goa ungar..
Nej om man ändå skulle göra lite nytta här nu..

Trevlig helg


Torsdag!

Idag har A och jag varit hos vetrinären med valparna och vacinerat alla tre! det gick jätte bra att åka bil dom var hur lugna som helst och även hos vetrinären var dom snälla och lugna sa inte ett ljud när dom fick sprutan.. :)
Idag blev det rotmos och köttkorv till middag det är ju så himmla gott :D
Har även lagt ut en annons på blocket om valparna nu och det är redan folk som har svarat så var inte alls svårt och få dom sålda verkar det som, Får hålla tummarna att dom vill köpa nu då bara.. Idag är valparna 6veckor börjar bli stora,riktigt busiga och vilda är dom.. <3

Kollar på Teenage wives på kanal 5 nu..

Hejdå

Onsdag

Sov på öxnehaga eftersom jag jobbade sent igår vaknade ganska sent åt lite frukost och sen gjorde jag mat till min mormor och morfar.. åkte senare ner till råslätt för att handla lite på willys och även ta ut pengar tills imorgon då valparna ska vacineras och chipas..ska bli skönt att få det gjort och inte behöva tänka på det, har även tagit lite kort idag på två av valparna*hanarna* som ska lägga ut på blocket som min kära mor ska hjälpa mej med eftersom man inte kan betla från kontant telefon som jag tycker är ur dåligt.. har varit en väldigt lugn dag inte gjort alls mycket kollat lite på unga mödrar och nu kollar jag lite grann på efterlyst och dricker oboy.. ska snart lägga mej är väldigt trött..

Återkommer..

Hejdå


Tisdag.

Vaknade 04.30 imorse och gick upp och gav stora hundarna och valparna mat sen släppte ja ut allihoppa och bärjade göra mej själv färdig.. 06.15 åkte jag och A iväg till ryhov där vi först gick in på akuten och fick sitta tills 07.30 som inte var så farligt eftersom vi kom in 07.00..sen blev vi skickade till öron,näsa,hals där sköterska sa att vi fick sitta och vänta till kl 09.00 för innan dess kommer ingen läkare.så då tog vi en promenad tíll tox och sen var vi tillbakas till öron,näsa,hals o fick träffa en läkare som konstanterad att A s nästa var bruten men för säkerhets skulle behövdes den röntgas så vi blev skickade till röntgen där vi fick sitta till kl 12. sen till läkaren igen och dom skulle bedöva och grejja så blev fördigt vid 1 då läkarn knäckte tillbaks näsan sen fick vi vänta ett tag för att se att allt blvit bra innan ci fick gå därifrån.. runt 14.30 kom vi iväg ner till stan där vi åt jätte god mat på amor eller tusen och en natt som det nu heter som var väldigt behövligt eftersom vi varken ätit eller druckit något sen 05.00! hade lite dödtid innan jag skulle vidare till jobbet och A skulle bli hämtad för att sen åka hem så vi gick ner till stan en sväng och det blev en mössa och ansiktsmask till A som ja köpte för ett presenkort ja fått som jag inte alls hade någon lust att handla för.. så nu är man riktigt trött och bara vill sova men får vänta med det ett tag eftersom jag fotfarand ejobbar men bara till 20.30 idag och det är skönt att det inte är längre..
Återkommer imorgon.. byeee


Måndag!

Denna dagen har jag inte gjort någonting förutom att ligga och slöa framför tv:n..
Klippte klorna på valparna för en stund sen,går ganska bra förutom att dom gärna vill bita i tången :-p
Har även börjat släppa ut dom små krabaterna och dom börjar tycka om att vara ute fast visst är det fotfarande lite otäckt.. ;) men duktiga och gör sina behov ute när man väl släpper ut dom annars är det på tidingspapper inne och det är dom duktiga på att inte göra på golvet.!
På torsdag ska valparna vacineras och göras klara för säljning är nästan bara två veckor kvar tills dom är leveransklara,kommer bli tomt utan dom men även lite skönt,hehe ;)
Nej nu ska A ducha dom stora hundarna och brukar bli jag som får torka dom så får avsluta så här..
Byee

Söndag

Blev inget skrivande igår som jag tänkt blev så trött så blev sängen lite väl tidigt igår,men det är inte helt fel det heller! Gjorde inte så mycket igår blev en lugn dag senare på kvällen hoppade jag in i duchen och medans ja duchade så bakade A scones och gjorde varm choklad så det var klart när jag var färdig :) Det var riktigt gott.. Sen blev det Ensam Mamma Söker en liten stund,missade ganska mycket.. Kollade på en film och den var riktigt otäck..A ska alltid välja otäcka filmer och sen efteråt så skrattar han en massa åt mej när jag går runt och kollar så alla fönster och dörrar är låsta,är en liten fegis ;) hehe.. Filmen heter The Strangers och handlar om ett par som övernattar i ett isolerat sommarhus efter dom varit på ett bröllop,Dom får besök mitt inatten av tre främlingar iklädda masker *dockansikten* som tränger sig in,en våldsam strid utbryter och paret gör saker dom inte trodde dom var kababla till för att överleva..den var ganska bra men otäck så jag gosade med valparna och hade en filt tillgänglig för att dra över huvudet haha sån är jag när jag kollar på en riktigt otäck film..
Bye Bye


Lördag!

Är barnvakt har varit det från igår på morgonen..Vaknade av bråk och skrik inte så jätte kul precis.. Hela dagen har det bara varit bråk men är bara att bita ihop..Blev lite lugnare när vi åkte iväg till djurmagazinet för att köpa hundfoder till dom små valparna..Och nu har vi ätit pasta bilar,pasta prinsessor och fiskbullar,och har kastat ut pojkarna så bara jag och tösen kvar inne och det blev äntligen lite lugn och ro..puhh..
Inte bra på det här med blogg vet ju inte vad jag ska skriva men det får räcka för tillfället..
Bye

Välkommen till min nya blogg!

Hej nu har jag gett mej på att skaffa en blogg,får väl se hur länge den blir kvar..

RSS 2.0