Slö dag

Igår var en jätte mysig kväll och dag med min älskade ♥ spelade kort åt gott och bara myste en massa kollade även på vi hade iallafall tur med vädret igen tror jag den hette och dne var helt okej riktgit rolig iaf :)

Nu har vi lagat lite mat spagetti och köttfärssås med massa gottit i blir det idag och sen får vi la se vad som händer men tippar på att bara vara inne o vara..

Imorgon är det dags för jobb igen,gå brevid 16.00-22.00 men först på dagen ska jag o mamma antagligen köra andreas till viebäck och om vi inte ska det så ska vi på stan och shoppa först betala räkningar och sånt..
Btw så jädrans härligt att stå på egna ben när det gäller ekonomin,inte behöva tänka sig för vad man ska handla o inte men visst lite kanske men absolut inte som innan :D


Laika jagar änderna :)

Max hamburgare

I eftermiddas så kom mamma upp hit med en påse kläder som jag ska se om Natalie vill ha något ifrån eller Emmis annars blir det insamlingen..
Sen fick jag en skit snygg tub topp av henne som hon köpt i stlhm även 2 näs percingar en rosa diamant och en lila blomma ,Tusen tack mamma ♥
Sat enn stund och kötade och fikade sen hjälpte hon mig med lite papper..
Innan hon åkte hem så körde hon oss till Max så vi fick köpa hamburgare varit sugen på det jätte länge så idag fick det bli och jag äter ju inget hamburgekött utan jämta bara kyckling men idag testade jag faktiskt en med kött en kampanj som dom hade just nu och den var verkligen as god Crunchy Nacho hette den och till den blev det pommes och varm smältost så gottit..

Även fått massage av min älskling idag för jag har så satans ont i ryggen.
♥                                                                          ♥

♥2 av mina fina älsklingar♥


Midsommar

Jahopp då var det midsommar 2011 tiden går så himmla fort  på både gott och ont..
Vi tog iaf med oss midsommarmat och hundarna o åkte ner till min farfar i hva för att äta midsommarmat med honom så han slapp sitta ensam,det uppskattade han mycket när vi döck upp objudna :) Försåtr han tycker om när vi kommer då det är så ensamt för honom sen farmor gick bort :( älskade lilla farmor saknar dig känns verkligen tomt i lägenheten utan dig..♥
Iaf så döck min far och lilla syster upp en liten sväng innan vi skulle hem..
Nu är vi hemma igen och ska strax se någon film och bara ta det lungt men har varit en bra midsommar :)

Ha en trevlig midsommar på er alla



förra midsommar 2010♥



Barnvakt

I fredags så kom älsklings storasysters två grabbar hit som vi skulle ha tills på torsdagen 3 och 5 år gammla.. efter att ha varit här i 6 dagar så är vi helt slut här hemma ,inte varit en lugn stund alls :P fattar inte vart dom får all energi ifrån önskar man själv kunde ha lite av all den :P  surt att de regnat så man inte kunnat sysselsätta dom bättre me i onsdags så tog älskling med sig dom i skogen fast det regnade för att jag skulle få lite lugn o ro för hade sån huvudvärk o feber :( 

Gick brevid i måndags också och det gick bra var inte så jobbigt som ja trodde det skulle bli =)
skulle gått i onsdags men då vart ja ju sjuk så nästa brevid gång är nu på måndag 16.00-22.00 och på Tisdag 07.00-16.00 sen börjar jag och jobba själv om dom anser det funkar..


Igår var jag på deligering för ståbrädan så nu är den klar bara medecin deligeringen kvar och den är på måndag kl 11.00  Sen var jag och älskling på stan en snabbis och sen hem för och hämta Nikita för hon skulle ta sin vacinations spruta och chippas så nu är det klart :)

Det var allt för mig.. tjingeling..


kevin                                                                      
                                                                                Simon

Introduktion

Gick upp innan 07 imorse super trött var jag då för att gå ut med Laika innan jag skulle åka ner till Kungsporten på Introuktions möte för funktionshinder omsorgen inom personligassistent..
Träffade en jag kännde där så det gick rätt bra och sitta och diskutera med andra när man hade någon man kännde som var me i samma grupp.
Men att sitta och lyssna hela dagen till 16.30 tar vekrligen på krafterna,bara några bensträckare på 5 min o 3pauser med fika lunch och fika gör en verkligen seg i hubudet och jag minns ändå inte var dom sa nu alldelles för mycket information på en gång..
Men man fick ju ändå betalt för hela dagen och man var ju tvungen och gå dit så inte mycekt att göra åt saken
Som tur är fick jag gå ifrån lite tidigare då jag ska börja jobba 17.00 så jag hinner få lite ledigt och hämta krafter innan det är dags för kvällsjobb..

Ikväll kommer även Små pluttarna Kevin & Simon och ska stanna några dagar men mest Andreas som får vara barnvakt och ta hand om dom då jag jobbar..


På måndag ska jag även börja gå brevid hos en brukare hoppas dom tycker jag gör bra ifrån mig så börjar jag jobba veckan efter och jobbar hela sommaren + att jag redan redan ahr jobb på mitt vanliga så blir dubbelt betalt på dagarna då jag jobbar dag på ena och kväll på andra,jobbigt men underbart med ordenligt med pengar hela sommaren :D




Lilla Nikita ♥

Första filmen

 Detta är första filmen finns 2 stycken till =)





Skådespelare: Jeremy Sisto, Kevin Zegers, Julian Richings, Desmond Harrington, Emmanuelle Chriqui.

För att gena svänger Chris in på en öde grusväg i skogen. Men istället för att komma fortare fram,
krockar han med en stillastående bil och dess fem chockade passagerare. Upprörda berättar de att deras
bil har fått punktering eftersom någon har spänt upp taggtråd över vägen ...
Efter flera timmars förgäves sökande efter hjälp i skogen, och i takt med att mörkret faller,
kryper skräcken allt närmare inpå dem. När de hittar en jägarstuga full av groteska vapen och
fasansfulla souvenirer efter en makaber jakt, tvingas de inse att något fruktansvärt är i görningen!
Här pågår en jakt ... men vem är bytet? Wrong Turn banar inte bara sin egen fasansfulla
väg inom skräckfilmsgenren - filmens bloddrypande specialeffekter når höjder som överträffar
publikens värsta förväntningar!


Rocksjön

Förra helgen när älsklingsdotter och hennes kusin kom till oss var vi vid rocksjön så laika fick simma o bada som hon älskar =)

Jag är så seg med bilder jag vet hehe inte lagt upp från kalaset än men det kommer



Nattis och Emmis


Laika simmar =)


Jag och min kärlek ♥


Min ''man'' och bonus dottern :) ♥

Avegöl

I onsdags gick vi upp vid 5 tiden för att göra oss iordning till tåget som skulle gå kl 06 från huskvarna station till forserum där vi skulle fiska regnbågslax i Avegöl..
var där till ca 17 sen åkte vi hem för det var för varmt för att fiskarna skulle nappa men lite solbrända blev vi iaf och hade ne bra och mysig dag och god mat som jag längtat efter dessa grillade grillspett haha :)




Avegöl








Jordgubbar

Igår köpte vi jordgubbar så åt årets första igår och dom var jätte goda :) mums..
idag gick vi upp kl05.00 för att ta tåget til forserum och fiska vi var där till ca 16.30 så i stortsätt hela dagen men var jätte varmt så belv att jag solade samtidigt som ja fiskade härligt :) men var för varmt för att fiskarna skulle nappa så blev ingen regnbågslax till kvällsmat hehe men bättre lycka nästa gång..
fyy så trött jag är och älskling säjer jag inte får somna än men vad gör inte han? jo somnar på soffan haha.. vad hade det gjort om jag somnat nu me..



Namnlös

Nu börjar den lilla (tjejen) som vi tropr det är lyssna på ljud så nu är det dags och ge henne något namn. men vad för namn? det namn jag ville var alldelles för likt Laika och Laika kom när man sa det namnet så det funkar ju inte.

Snälla ge mig en massa för slag på tik namn :)



sol =)

Underbart väder ute idag så himmla skönt.. men vad jag saknar en trädgård att sitta i och sola inget kul o sitta på balkongen ju och blir så äkligt kvavt där så går knappt sitta många minuter alls där..och en sjö man kan gå ner till som ligger precis brevid huset vad jag saknar när det är så här himmla fint väder =)
idsg har vi varit på stan en sväng sen nere i husvkarna och fyllt kylen med massa gott.. antingen ikväll eller imorn ska vi grilla grillspätt som ja varit sugen på så himmla länge..
nu sitter vi o väntar på Nattis (Bonus dottern) och hennes kusin Emmis som ska vara hos oss över helgen =) får se vad vi gör funderar på och dra o spela lite minigolf eller ta nån glass nånstans jag vil linte sitta inte i det fina vädret men ska försöka övertala killen han har bara fise i huuvdet det ända ahn vill göra hehe..

och valpen växer som bara den är jätte social imot oss nu och kommer til len och vill bli klappad och lekt emd och så o tänder ha den me fått men ack så ont det gör klippte klorna igår så nu gör dom inte ont längre iaf..
Som det ser ut nu är det en tik =)


RSS 2.0