Hemma

Varit hos min älskling sen i onsdags men nu har jag kommit hem igen..
Varit super skönt och mysigt..
Ihelgen var det ju jönköpingsmarknad och rix fm festival så vi var där nere ett par rundor. På lördagen mötte vi älsklings mamma+sambo,lillasyster +sambo & 3 barn och även älskling äldsta dotter var med, var jätte trevligt och som åkte karuseller för min del blev det bara ''parise'' hjulet med andreas dotter =)
På kvällen gick vi ner igen fast själva och vann en playboy kudde till mig och en till andreas dotter =) vann även nån gummi hammare,haha..

Hämtat hem min lilla Laika nu så skönt och ha henne hemma igen.längtat som bara den. P har haft henne sen i onsdags o det har funkat jätte bra. P satt även här en stund och pratade lite sne följde hon med oss ut till dagiset där vi släppte laika, Riktigt trevligt =)

Bilder kommer imorgon orkar inte lägga in dom ifrån kameran till datorn nu.. 

Äta och glo film..
se yah

Helgen

Helgen i bilder..Orkar inte lägga upp för för datorn är seg blir mer ikväll när jag kommit hem


 Älskling och hans äldsta dotter Natalie



 Jag och älskling på jönköpingsmarknar o rix fm festivlen..

25:e

 Idag fick man då pengar och hyran och räkningarna är betalda men inget vidare kul att kolla vad som finns kvar på kontot.. Hoppas verkligen skattepengarna kommer snart..

Tack :)

Trodde aldrig jag skulle kunna åka till min älskling denna helgen men träffade P ute på gården i onsdags och hon erbjöd säj att ta Liaka hela helgen och det hade funkat skit bra :) Super snällt,Tack snälla du!

Fredag: Lämnade Laika hos p vid 2 tiden sen mötte älskling upp mig vi stationen och sen åkte vi ''hem'' till honom och åt mat från chicken mama som han hade köpt.. Åt sen tårta och öppnade paket då det var min älsklings födelsedag i fredags :) Blev film och massa mys som resten av helgen bestog av.

 

Lördag: Gick upp o åt frukost vid 9 sen traskade vi bort till torget verkligen skit fint väder köte munk och remmar sen gick vi bort till piren skulle köpa glass emn det var stäng så köpte glass på stationen o satte oss vid sofia kyrkan sen gick vi hemmåt och åt Tacos,Riktigt gott..  Köpte även jordgubbar på torget o rökt makrill o räkor i en fisk butik på torpa.. Satt ute i solen på eftermiddan och käkade fisen och räkorna sen blev det jordgubbar o dom var riktigt goda.. På kvällen kollade vi på den efterlängtade filmen Natt buss 807 som ja letat efter den o som tur av va den bra..



Söndag: Till kyrka vid 10.30 sen  bara mös vi en massa o kollade film har sätt new moon nu och 1:an såg vi igår. Sen såg vi lite på Albert o Herbert men ja råkade visst slummra till en stund. En massa mys och sen var det dags att åka hem :( Hämtade Laikisen o nu sitter ja här o ugglar.. saknar redan min babe ♥


Tävlar :)

  "Jag tävlar om ett armband från Zoes hos Sara"

Grattis

 Grattis min älskade älskling på 34-års dagen.Älskar dig mest av allt..

Tävlar

Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Ämmi

Tävlar

 Är med och tävlar om ett av dessa snygga underkläder från evas underkläder hos Stuumpan

Bilder

 Laika  Jag  Syster&Laika Jag&Syster


Grattis

Grattis till dig älskade mamma som blir 42år idag



VILL HA

vill ha,vill ha,vill ha.. Så sugen så sugen.. Geee mig.. haha..



Lördag

Skrev ett jätte långt inlägg igår emn som givetvis försvann.
Var hos min älskling igår iaf och vi åkte till sjöqvist skor för var rea där men var inget att ha sen åkte vi till en loppis på kroatorpet men samma sak där bara skit,Åkte hem och åt sen mös vi lite och tiddade på Farsan helt okej film,rätt rolig :-)
På kvällen kollade jag på den ''riktiga'' Alice i underlandet med Ezell barna för deras mamma var ute och partajade kollade även på svensson svensson filmen sen var baran såä trött så fick bli sängen för dom..
Jag tvärdeckade på soffan och vaknade efter 02 nångång att ja fick sms att ja skulle öppna porten.
Knallade hem kollade lite på tv och somnade efter 05 så rätt seg idag.


RSS 2.0