=)=)=) sötis


så underbar söt och gosig är den lille :) ♥ öpnnat ögonen har den med gjort =)

läs värda böcker

Dessa böcker rekomenderar jag er starkt att läsa.
varför gråter inte Emma? och Pojkarna


Kläderna

Jag köpte på jönköpingmarknad


En kjol,tunika,coolegtröja och ett par shorts.. allt för under hundringen =)

Marknad och valpen =)

Igår så öppnade den lilla valpen sina ögon och idag är den 2veckor gammal så söt och gosig :) men nu går det undan inte länge det är frid o fröjd snart börjar den att gå och få tänder och ska bita på allt hehe..

Imorse åkte vi till ryhov och sen vidare ner till marknaden hittade lite på gina faktiskt eller var älskling om valde vad jag skulle ha sen ett indinan armband typ och ett sånt halsband till äslkling i nått sånt där tält där det står äkta indianer och säljer sånna prylar riktigt fina saker har dom :)

nu har vi kommit hem igen och ska hämta ungarna på fritids lite senare i eftermiddag och sen åka ner till jönköpingmarknad igen för att de ska få gå där och åka lite karuseller och så..

Imorgon blir det jobb hela dagen lång som det varit hela veckan men på söndag är jag äntligen ledig hela dagen =)

Förra fredagen var ja ju på arbetsintervjui taberg och igår ringde dom och sa att jag inte fick jobbet och att det hängde på att jag inte hade något körkort för att det krvädes för dom gjorde så mycket aktiviteter på sommaren som krävdes att ha bil till men men gör inte så mycket för var på en annan intervju igår och redan på onsdag så ska ajg få träffa brukaren jag kanske ska börja hos :) Hoppas det går bra bara..



Firat älskling =)

Igår (lördag) så hyrde vi en lokal i centrum och firade andreas,alla i hans släkt kom =) var hur trevligt som helst och han sa idag att det var ne kanon dag igår med trevligt sällskap,presenter och god mat =) var ju tur att ja lyckades fixa det så bra då hehe.. av mig fick han en mobiltelefon ,av min mormor o morfar en kaffe bryggare och av hans släkt en blomma och massa presentkort på mycket pengar hehe..
Idag var vi på a6 en sväng bara jag o babe hans dotter och systerdotter ville kolla på film så de fick stanna hemma.. nu ska vi pumpa lite luft i cyklarna sen fixa med externa hårddisken vi köpte på A6..

Bilder från kalaset kommer upp så småmingom
tjingeling

vätterstranden

Jobbade natten igår (torsdag) från 17.00 till 08.00 idag morse sen gick jag hem och väckte älskling så åt vi frukost och gick ut med Laika sen satt vi bara och väntade på min mor som skulle komma och hämta oss för att skjutsa oss till Taberg där jag skulle på arbetsintervju och det gick faktiskt riktigt bra verkade det som men var många som hade varit där och skulle komma som också hade sökt jobbet så får väl se hur det går med det får svar nästa vecka. Om jag inte skulle få det är det inte hela världen för igår fick jag ju mitt schema men hade varit kul och testa och jobba med något annat :D köpte present till älskling sen som fyller år imorgon ♥ =)
åkte hem och cyklade till skogen,en lång runda sen cyklade vi ner till willys på österängen och handlade lite,gick bra men pjuuuhhh för uppförsbacken hem hehe :P sen hem och laga mat och invänta nattis =) ♥

17.00 började jag jobba sen åkte vi ner till stan köpte glass och rökta räkor,baguette och aioli som vi doppade brödet i på piren var as gott och mysigt att äta på stranden :) Gick vätterstranden bort till rosenlund och tog sen bussen därifrån så idag har mycket gjort och mycket motion har det blivit =)
imorgon ska vi fira min älskling så då är det upp tidigt och mycket som ska göras jag ska hinna att jobba med..



sevärd

Denna filmen såg vi för ett tag sen och den är verkligen sevärd hoppas på att det kommer komma en 2:a bara men det återstår och se endel filmer kommer det ju inga 2:or på och det är lite ireterande om dne slutar spännande eller mitt i nått så man inte får veta vad som kommer att hända.
Tycker ni ska se denna om ni inte redan har sätt den :)




På Enola Vale Youth Correctional Center finns de värsta ungdomsbrottslingarna, de som samhället gett upp hoppet om. Där hamnar Angel, Davis och Butch. De känner inte varandra sedan tidigare, men inser snart att deras enda chans att klara sig är att hålla ihop. Trots att alla tre försöker hålla en låg profil, dras de snart in i institutionens hårda maktkamper och intriger. De hotas ständigt av gängledare och sadistiska vakter som tar ut sina frustrationer på fångarna. I den destruktiva miljön gör killarna vad de kan för att försvara sig, men varje mörk dag skär allt djupare sår. Situationen ställs på sin spets när Butch vänder sig mot sin värsta plågoande...

Söndag

Nu har jag precis diskat upp efter maten idag blev det lax potatis och hollandaisesås,Nattis fick ris och kyckling och Simon o Kevin ville ha fiskbullar.. Nu har Nattis åkt hem och grabbarna leker lite. Var en sväng i lekplatsen innan men sen när vi skulle gå ut efter maten igen så började ju det ös regna så blir inne lek idag istället..

Skit seg är jag fast jag la mig innan 21 igår så somnade jag inte till förens 03 nån gång och sen vaknat varje timma nästan av att valpen gnäller och laika med så får lägga till den vid tutten hela tiden så den får dia har vägt den nyss och ska göra det regelbundet så man ser att den får i sig det den behöver annars får det bli och köpa ersättning.. Vaknade strax innan 08 och har varit vaken sne dess känns som jag ska somna sittandes snart så däckar la så fort grabbarna har åkt hem kan ja tänka mig om det är tyst då vill säja vaknar j uvid minsta lilla ljud så joooobbbigt..



Grabbarna idag.simon skulle fixa håret innan vi skulle ut hehe


Igår vid lekplatsen


Älskling och hans äldsta dotter Natalie

Det var allt för mig tjingeling


=( Tragiskt

Igår fick ju Laika som sagt 2 valpar sen fick jag ett sms inatt då jag var på jobbet att hon hade fått 2valpar till men att båfa var döda :( så sammanlagt fick hon 4valpar som förra gången men denna gången var det omvänt ist för en död och 3 levande var det 1levande och 3döda :( 2svarta och en jätte ljus i Laikas färg.så tragiskt är det men den lilla krabaten som överlevade verkar må jätte bra så det är ju skönt det :)
När jag kom hem från jobbet så kom antes syster o famiilj och jag hjälpte henne och sminka sig och fixa håret då de skulle på maskerad och sen när de åkt och lämnat sina 2 små grababr som vi ska ha över natten så gick vi till skogen och begravde valparna :( sen gick vi runt till lite olika lekplatser så de fick leka :) nu ska vi göra lite kvällsmat..


valpar :)

Åh idag den 13\5 fick min lilla plutta två valpar den första var tyvärr död,såg att den fastnade med huvudet och såg helt livlös ut så jag fick dra ut den och älskling försökte återuppliva den höll på i några min men det gick inte
:( :(
men sen ca 30 min senare så kom den andra och den såg man att den levde och gnydde som bara den :)  så söt =)
strax ska jag äta och sen packa en väska och göra mig iordning för inatt är det jobb som gälelr går på 17.00 och går av 15.30 imorgon sen kommer lilla kevin och simon så ska vi ha dom över natten =)



min plutta med henne bebis =)♥

Glad =)

Idag fick jag ett glatt besked jag varit lite oroad över.
telefonen ringe och det var ''gammla'' jobbet som undrade om jag ville jobba 4 veckor i sommar :D blev super gad och givetvis vill jag j ugöra det. nu får jag bara hoppas att jag får något annat jag sökt också så att ja har lite mera jobb orkar inte sitta hemma hela tiden och lite extra cash utöver det vanliga skadar ju inte precis =)
kanske 5-10min efter vi lagt på så ringde dom upp igen och frågar om jag kan börja jobba redan idag så nu ska jag jobbar varje dag måndag till fredag 17.00-20.00 dock 16.15 måndagarna och varje lördag från morgonen til leftermiddagen. är j uinte så många timmar varje dag men blir ju lite med ob också =)
så idag har jag jobbat och det var härligt och komma igång igen..
strax ska jag ner o möta min mamma som ska låna min data sen ska jag se bb :)

tjingeling

födelsedags fest inbjudningar

Blev en sväng till skogen i förmiddags för inne gick det ju inte att sitta i det fina o varma vädret sen hem och äta,idag blev det isterband potatis och sås och sen en promenad ner till huskvarna för att handla lie på ica och willys :) så det har inte blivit mycket innesittandes idag och det har varit så skönt och lite färg borde man ju ha fått också =) Älskar sooool :D
Sen på eftermiddan har jag varit med min mormor och spelat lite bingo hehe vann en hel del ändå rätt kul med lite nödvändiga men tråkiga saker som man slipper köpa o kan  ju spara dom pengarna till annat  hehehe..
Sen nu ikvväll när jag kom hem har jag suttit och skickat massa inbjudningar till familj och vänner då min älskling fyller år den 21:a maj och det ska firas så klart ♥
Nu ser ja lite på dh och ska strax se bb =)

Bye bye


Min snygging och min lilla plutta ♥


vårdcentralen

Gick upp vid 8 sen gick jag ut med Laika en sväng och vilket härligt väder redan vid den tiden på morgonen var det riktigt varmt ute så lär ju bara blir varmare ju mer kl blir så härligt att vår\sommar vädret börjar komma tillbaks nu har ja haft några riktigt trista o kalla dagar den senaste veckan men nu börjar det ljusna igen,härligt :D
gick upp till vårdcentralen då jag hade tid kl 09 pratade lite emd läkaren och tog lite prover och så på bla blodsockret men det får ja reda på om några veckor om det var bra.. åt frukost på balkongen när jag kom tillbaks och nu har jag skurat golven ska se om vi kan gå ut och hitta på något men vet inte vad än vill j uinte sitta inne i det fina vädret iaf :D


Laika älskar att springa lös,då njuter hon =) ♥

skit blogg

Inte första gången jag skriver ett jätte lång inlägg och så publiceras det inte fast det står att det har gjort det. är så jädrans trött på denna skit bloggen så snart åker dne bort. därför jag nästan aldrig skriver längre för det är j usamma sak varje gång!!!!!

aja nu ska jag strax gå o hämta grabbarna iaf sen ska vi lämna dom på fotbollen och älskling och ja gå ne promenad i skogen medans de spelar!


Helgen

I torsdag så vi vi nere på vårruset jag,sandra och min mamma gick på 43 min tror jag det var då gick vi för det mesta men joggade även lite också. När vi kom ner så bara ösde det ner så man var ju dygnsyr men inget man kännde av eftersom man rörde på sig hela tiden men sen när vi väl satt och fikade på gräset då började man frysa och kännde att man var blöt =P

I fredags så var jag iväg en sväng med mamma sen åkte vi hem hit och åt mat som älskling hade gjort färdigt när vi kom hem,gott=) sen vid 14 kom grabbarna och de gick till skogen med älsk och min mamma o jag åkte ner till henne ,färgade håret på henne sen duchade vi och gjorde oss i ordning för att sen åka ner till stan till marias invignig (hon har öppnat en glamour studio :D var meningen att jag skulle åka hem med emiy sen när det var slut eftersom dom skulle vara över natten då dom andra skulle festa lite efter invigningen och sen ut på krogen men A ringde o sa att jag kunde sätta Em på bussen så mötte han henne så kunde jag med få följa med dom ut så det gjorde jag till karlssons blev det att vi gick till,aldrig varit där innan men det var väl okej men guu så varmt det var ändå hade ja inte mycket kläder på mig hehe :P var jätte länge sen ja var ute så det var riktigt trevligt och varas ute nykter var me trevligt =) hehe..

Lörda så satte vi på en film som vi alla tittade på en rätt bra film sen gick em hem och vi tog grabbarna till skogen och gick en runda sen va vi bara hemma o mös när dom gått hem kollade på lite serier o en film och sprang till tvättstuga mellan varven..

söndag: idag har ja bara varit iväg en sväng me mamma o mormor sen har jag bara varit hemma..
haft mycket o göra i helgen men ändå har den varit lugn :)


Vårruset

Ska strax gå en liten sväng med min tjockis Laika sen så ska jag göra mig iordning för att sen åka ner till stan ikväll för att gå vårruset  :D första gången jag gör det så kommer nog bli kul och även skönt att få lite väl behövd motion.


inte för att det är så mycket vår väder men bara det inte regnar så gör det inte för mycket,man blir ju varm av och gå ;) hehe

Mammi


Idag fyller min älskade mamma år :D Grattis till dig,hipp hipp hurra
Älskar dig mycket ♥

Mammi <3


Idag fyller min älskade mamma år :D
Ett STORT GRATTIS till henne,hipp hipp hurra ♥
Älskar dig en massa mammis ♥♥

RSS 2.0