skit blogg

Inte första gången jag skriver ett jätte lång inlägg och så publiceras det inte fast det står att det har gjort det. är så jädrans trött på denna skit bloggen så snart åker dne bort. därför jag nästan aldrig skriver längre för det är j usamma sak varje gång!!!!!

aja nu ska jag strax gå o hämta grabbarna iaf sen ska vi lämna dom på fotbollen och älskling och ja gå ne promenad i skogen medans de spelar!


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Jag har bara så svårt att säga ifrån när det kommer till dom då jag är rädd för att det kommer gå ut över Jadie och att dom ska bli mer otrevliga än vad dom redan är, men det är massa saker med Jadies avdelning som inte är okej så jag ska prata med rektorn nu. Bara en sån sak som att hon inte får vara med och leka ute utan måste sitta i en vagn och titta på bara för hon inte kan gå än, ja menar hon kan ju krypa och vi har skickat med kläder för just utomhus lek. Likförbannat får hon bara sitta och titta på, fattar inte ad fröknarna tänker med.

2011-05-09 @ 17:35:59
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Ja precis det är ju flera timmar det handlar om, inte fan sitter hon i vagnen och tittar på när vi går ut hemma liksom...

2011-05-09 @ 20:25:02
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0