Blandat inlägg

I måndag så började jag skolan. Jag ska läsa till personligassistent.
Tidsdagen var jag nere på skolan en sväng också sen så åkte jag med Sandra o hennes lilla charmknutte Kasper till A6 och gick där en sväng sen så åkte jag hem och min älskling kom =)
Onsdag hade jag tid hos vetrinären med Laika för att hon har kliat sig rätt länge nu varje vinter så fort snön kommer,Kliar sig aldrig på sommaren så de skulle kolla vad det var och de sövde ner henne för att sen skrapa och se om hon hade några sorts kvalster men det hade hon inte ringde dom och sa på torsdagen utan nu har vi fått köpa en speciell mat som hon bara får äta i 8 veckor absolut ingenting annat inte ens en jätte liten bit av någon mat eller något godis måste vara stehårt för att testa om hon har någon mat allergi..
idag var jag i skolan igen med sandra och vi pluggade lite arbetsmiljö. När jag kom hem så dammsög jag och plockade iordning sen lagade jag mat,kasslergratäng och ris.
På eftermiddan åkte jag ner och hämtade älsklings dotter och nu sitter vi här i soffan och ska se någon film..

Tjingeling


92

Grattis älskade morfar på din 92-års dag idag =-D ♥
Var på kalas och firade honom sen skrev jag ut mitt arbete så nu har jag att göra.
Började ju i skolan imåndag så nu har jag en hel del upptagen tid framöver.




Allt för min syster

Går på tv:n nu på Canal + First,den är så bra och sorglig fast jag har redan sätt den 1 gång innan så måste jag se den igen =)
Folk som säjer att den inte är bra förstår inte själv inebörden i filmen.
Och ni som inte har sätt filmen borde se den.

Allt för min syster är ett amerikanskt drama från 2009.Anna har alltid haft ett tydligt syfte i livet? att vara donator åt sin leukemisjuka syster Kate. Tack vare Anna har Kate fått leva betydligt längre än förväntat, men vid 13 års ålder beslutar hon att hon inte längre tänger ställa upp som donator,ett beslut som chockerar hennes föräldrar!

Nu i kväll har jag dammat och diskat skulle även damsugit men det får vänta tills imorgon för A kom och skulle lämna sina saker + min cykel =) snälla snö och halka försvinn nu så att jag kan börja cykla och få bort lite fett ,har inte mycket fett kvar men man blir väl aldrig nöjd haha.. Iallafall så drog vi ner till stan och käkade på chicken mama! Gott vare =)

Ut med hunde var det ja och sen ska jag smaka en kaka som jag aldrig hann innan som ja bakade ;) Kollar på filmen med så klart eftersom jag redan har sätt den så gör det inget om ja missar lite grann..

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll\natt för det ska jag och Laika ha i våran ensamhet ;)

bakar

Emily är här just nu och har varit ett tag så nu har vi bakat en kaka :Kokostoscakaka. Den står i ungen och ja ska snart göra iordningne smeten som ska kletas på alldelles strax :-)


Så trött

Idag är jag super trött då jag knappt har sovit något inatt max 1timme om det ens räcker och har super ont i huvudet så blir väl en runda med hundne och sen lägga sig och se på något innan jag somnar!

Hade besök igår och över natten,en del ungar och en bebis så därför ingen sömn.
Var på A6 en sväng idag med och på stan sen bara legat hemma och slöat..

Nästa vecka är det ingen slöande som gälelr för då börjar jag att plugga!


Alla hjärtans dag

Den dagen var perfekt älskling kom hem på morgonen med en fin bukett med tio röda rosor och en påse twist :-D
Han kan vara romantisk min älskling också♥
Härom veckan när vi var på A6 så bad han mig vänta vid ett ställe och sprang snabbt iväg och kom tillbaks med en jätte fin stor röd ros :-D Bara så deär helt spontant så mysigt.

Iallafall så mös vi ne massa igår och åt struts ris och sås men det var inte så jätte gott på kvällen åt vi smörgåstårta och mös till en film som hette: Let me in..

Nu står min älskade och göra kycklingklubbor och vitlöksbröd,ska bli gött med lite mat nu var ett tag sne vi åt nu.


Detta fick jag på alla hjärtans dag igår♥


Denna fick jag häromveckan


Så läckert :-D



s o s


Simon och Sebastian kramas :-D så himmla söta

Godis

Mitt lördagsgodis
Kiwi,Clementin och citronvatten :-D mums!


Monkey Town

Nu har lilla plutten Simon åkt hem,varit hos mig sedan i måndags tills idag,har varit roligt och även mysigt att ha haft honom här :) Lämnade honom i mullsjö vid halv 2 tiden sen har ja bara sittat här o ugglat i soffan ska väl snart börja med o dammsuga lite grann ser ut spm jag inte gjort det på ett år fast jag gör det varje dag nu när Laika fäller av sig vinterpälsen.. Så sugen på att raka av henne pälsen då slipper man ju allt fällande men hur skulle Laika se ut som nakenhund? HaHa ;-)

Igår var vi iallafall på Monkey Town i stor sätt hela dagen och det tyckte simon var jätte kul även jag då jag fick mig ett rejält träningspass känns det som,Härligt :-D



Jätte glad i bollhavet :)

Kladdkaka

Blev så sugen på något sött nu ikväll men hade inget hemma då jag egentligen i stort sätt aldrig äter godis länge så jag slängde ihop en liten kladdkaka lite snabbt och den belv jättekladdig och god:)
Men den tränas bort i veckan ;-) hehe


Hjärtformad kladdkaka


Kålgårdens lekplats

Japp idag åkte vi ner till kålgårdens lekplats,var ju även kanon väder idag och simon ville gärna åka buss så då kom ja på att den lekplatsen är ju rätt rolig :) Sandras grabb Sebastian följde också med oss ner dit och dom hade skit kul ihop,jätte söta och lekte jätte bra :-D Glada miner hel tiden..

Tog massa söta kort på dom också! Men har inte frågat om jag får lägga ut bild på sebbe så därför lägger ja bara ut på simon.



Nu är jag super trött så ska snart se någon serie eller film och sne sova tror jag.
Natti Natti

Solen sken idag :-)

Lilleman sov rätt länge idag,tillome jag vaknade före honom blev rätt chokad när ja såg att han fortfarande sov när jag vaknade för han somnade ju så himmla tidigt igår hehe :-P

Våiåt frukost och tittade på barnkanalen hela förmiddagen och lekte o busade lite sen så åt vi lunch och efter lunchen begav vi oss ut.
Vi gick ner till min mamma,jag skulle kopiera några papper som ja skulle skicka in till Csn som nu är iväg skickade :)
Var så himmla härligt väder idag så skönt med en promenad ner till henne är ju inte jätte långt men en bit iaf..
Väl där så bakade jag muffins och sen så fikade vi :)


Muffinsen :-)


Ändrade planer

Tråkigt nog blev det ingen träning igår :-( Fotfarande förskyld och ont i huvudet som jag haft i några dagar, vägrar ge med sig och ingetning hjälper imot den,jobbigt :-\
Hatar denna årstiden har bara med sig en massa sjukdomar :-(

Ja vill ha vår och sommar nu nu nu nu..

Såsurt att inte kunna träna men som sagt det är ju inte bra när man är förskyld och inte helt okej då kan det bara bli värre.

Åkte iallafall till mullsjö igårkväll och hämtade lilla simon ♥ Får se vad vi hittar på idag nu kollar han på bolibompa.


Trevlig post

Uch vad trött och seg jag är idag,fotfarande förskyld också men det skiter jag i,vill verkligen träna ikväll så det ska jag banne mig göra.. Var och fikade på Wienekonditoriet med Sandra i förmiddas,var gott o trevligt, jag åt ost\skink bagle och drack apelsinjucie :)

När jag kom hem kollade jag posten och där låg ett brev från jönköpingskomun, jag kom in på skolan :-D Jippie..
Äntligen får jag något att göra!

Nyss ringde mormor och frågade om jag ville komma till dom och äta kåldolmar idag och det gör jag gärna så gott plus att jag slipepr laga mat själv,hehe.. Så ska snart bege mig.



Veckan som gått

Andreas har varit här hela veckan och det har varit hur mysigt som helst,skönt o få lite avlastning på saker jag måste göra varje dag också.. 
I fredags så kom hans dotter med pojkvän hit och stannade tills idag och vi var på A6 o handlade lite saker och mat,hon fick även sina födelsedagspresenter också..
Helgen och veckan har varit kanon ♥

Har varit sjuk eller mest hängig hela veckan med feber o förskylning.. Men nu börjar ja äntligen bli frisk och piggare igen så ska äntligen träna imorgon igen..

Simma ska jag försöka göra någon dag denna veckan också och även prova på vattengympa =)

Nähe snart ut med Laika för sista gången idag och sen lägga mig och kolla på någon serie,förmodligen solsidan om jag orkar kanske somnar direkt jag lägger mig,hehe rätt trött faktiskt..

Ska upp tidigt imorgon iallafall och åka ner till stan o möta sandra och fika :) ska bli trevligt för var ett tag sen .


Så här mysig kan min lilla Laika vara ibland,när hon känner för det :)

Grattis

Idag fyller killens äldsta dotter hela 16 år,Stor flicka nu :-D Grattis sötnos ♥ Hon kommer till oss på fredag och ska stanna över helgen så hon ska firas då :)

Imrogon ska vi kanske upp till a6 och möta helena med familj men får se om jag blivit lite piggare har som sagt gått och blivit sjuk :-(

Har tvättat idag iaf,blev tvättstugan så att vi kunde torka kläderna snabbt annars tar det ju nästan en hel dag och så tråkigt o ha massa tvätt hängandes i hela lägenheten.

Blev dillkött och potatis till middag idag,gottit och champinoner och brocolli!

Surt att inte ha kunnat träna nu på 2 dagar och blir väl inget resten av veckan heller Ir i helgen eftersom jag fotfarande mår skit men nästa vecka ska det köras hårt igen och ta igen allt jag missat, om ja då blivit frisk så klart men det hoppas jag på iaf..

Beställde lite extra kanaler ikväll,kanal+ bland annat så blir väl och se nån film idag om det går något bra..

Igår såg vi Paranormal Activity2 och tycker den var helt skum,alltså 1:an skulle varit 2:an och tvärtom tycker iaf jag ;)


HaHa,Laika har legat på min arm innan jag tog bilden och hon hårar som bara den just nu..All vinterpäls som åker av antar jag.

RSS 2.0