Lördag

Hnadlade tacos saker och hyrde film o köpte godis me si's igår...
Blev 2 skräckisar. Fingerprints som helt klart var bäst och sen Them var också rätt bra.. :)



Ananas paj=)

150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl 
1 tsk bakpulver
1 ägg
2 dl lätt crème fraiche (eller crème fraiche)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad ananas 

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.

Rör ihop ägget, lättcrème fraiche eller crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunnen, krossad ananas.

Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde. Kanske med lite rom i.


Helgen

I fredags åkte jag och E till Göteborg vid 10 tiden framme vid 12 och gick i 5:an huset och shoppade tills vi fick komma in på hotellet kl 4 som vi skulle sova på tills lördagen. Checkade in låg på rummet pratade o glodde på lite tv sen blev det ombte och vi begav oss bort till scandinavium och skulle se disney on ice som E fick av mej i julklapp.. var jätte fint så det vill jag göra om flera gånger.. 
På lördagen gick vi upp å åt fruksot på hotellet sen tillbaks på rummet o vilade framför tv:n o packade sen chackade ut kl 11 och gick bort till 5:an huset igen där vi shoppade ännu mer tills vårat tåg gick kl 1.. 
var en kanon helg..  

Tja

Om du fick göra vad du vill med mig så skulle du: 1.Prata, 2.Krama, 3.Busa, 4.Kyssa, 5.Mysa, 6.Älska med, 7.Ge en örfil, 8.Sätta på psyket, 9.Gräva ner, 10.Lära känna bättre, 11. Jag vet inte ens vem du är???. Kopiera och se själv;)

Hejj hopp

Dålig uppdatering men blir så ibland då jag har det rättm körigt och stressigt just nog och ska inte tala om mina sömnproblem.. fick ett sms för några timmar sen att H sätter I och E på bussen idag så ska ner och möta dom vid 16.20 på stationen så ska dom va ändå tills fredag :) Skulle stannat längre men då jag och Em ska åka till göteborg och kolla på Disney on ice som hon fick i julklapp av mej så går ju inte det..
Men blir kul att dom är här några dagar iaf :) Nej dags och gå ut med Laika sen lägga sig i ett bad..
Hade massaa saker ja skulle göra idag men blev inte så,blir ifs nästan aldrig vad ja planerar då ja sover så dåligt så orkar jag inte med något..

Återkommer


RSS 2.0