Söndag

Idag sov vi ganska länge blev sängen sent igår eftersom vi var på bio..
Har inte gjort mykcet alls idag bara sätt upp två ljuslycktor på väggen i hallen blev mys :)
Snart är det dags för oss att spela bingolotto blir att dricka glögg till,så gott:)
Första advent är det ju idag också så snart är det inte långt kvar till jul..


Lördag

A väckte mej strax innan 07 och frågade om vi skulle till torget? så bara att gå upp och ut med hundarna sen gjorde vi oss iordning.tråkigt väder regnade men var ändå där i drygt 2timmar,jag köpte bara 7par strumpor men A hittade ganska mycket.. Binglotter köpte vi också som vi ska spela på söndag.gick in på fiket och åt räkmacka riktigt gott var det sen åkte vi hem gick ut med hundarna och lagade lite mat blev klyckling och sallad.
Åkte upp till A6 en sväng med bella och sophia,köpte små ringar till öronen sen en plutt till näsan,fikade lite sen så åkte jag hem för att göra mej iordning för kvällen.
Älsklingen och jag var på bio såg paranomal activity var faktiskt ganska bra och även läskig..
var hemma rätt sent runt 23.30 så ut med hundarna sen gick vi o la oss..

meningen att det´ta inlägg skulle kommit upp igår men blev något fel


Födelsedags barnet :)

Ja då var denna dagen snart slut och den har varit underbart gott med smörgåståra och jätte fina presenter även väldigt trevligt folk :)
Snart blir det sängen tar all disk imorn orkar inte det nu,ska upp tidigt imorn till vårdcentralen sen ska jag och mammi gå på stan och kanske även änta ute :)

Slänger in lite bilder på folket och även min out fit idag :) Får bli små bilder ;)


Grattis

Till mej själv hehe..
Idag blir man då 22,blir bara äldre uch snart vill jag inte fylla år mer ;)
Vid 3 tiden så kommer lite folk hit då ska vi äta smörgåstårta som jag och älskling gjorde tillsammans igår :)
ska bli rikigt gott!
Fick en jätte fin toucht mobil av älsklingen i present som jag ble vjätte glad och nöjd över..
Ne nu ska jag fortsätta städa här och göra mej iordning så jag inte behöver stressa märker att tiden bara flyger iväg..

   dock ingen bra bild på mobilen

Kram

Hemma

Nyss hem kommen ifrån jobb och även från mormor och morfar har varit där sen runt 08.40 bara varit iväg en sväng på stan med mamma och mormor köpte lite byxor och sen har ja jobbat.. tråkigt att vara hemma själv så tillbringade hela min dag där uppe även laika älskar att vara hos mormor:P hehe..
Vi bakade lussekatter och gjorde köttbullar båda sorter blev jätte goda..
tror jag ska ta och sätta mej och fixa lite med min present jag fick igår av min älskling,en tidigt födelsedagspresent=)
Min hosta har verkligen bara blivit mycket värre försvann nästan helt men sen helt plötsligt bara dök den upp igen.så blir nog inget sovande för mej inatt..
Tog ju vaccinet och jag fick typ alla biverkningar man kunde få förutom ont i armen fast nu är dom borta höll bara i sej i en dag som tur va..


Lussekatter har jag bakat idag

 

Idag

Idag har jag varit hos mamma sen hela dagen fixat lite papper och så där. Färgade även hennes hår och det blev jätte fint:)
Tog vaccinet imot svininfluensan idag också efter mycket velande..Gjorde inte det minsta ont känndes ingenting och gick hur fort som helst! Hoppas man slipper några biverkningar bara,Sånt har man inte tid eller lust med :\
Kollade på paradise hotell nyss och fy vilket tråkgit avsnitt är ju imorgon också och då åker någon ut så hoppas på att det blir ett lite roligare avsnitt!
Får se om det finns nått annat att se på nu annars får man la sitta här och uggla,haha..


Morgon

Vaken rätt tidigt idag då jag vaknade av att kohyllan välte och den lille hade börjat tugga på mina skor! ahhh
Sen gick det inte somna om bara att gå upp och ut med hundarna sen äta frukost och nu har jag suttit lite vid datan så ska snart klä på mej för ska till mamma och skriva ut lite papper även hjälpa henne att färga sitt hår:)


Hundarna

Nu ska jag ut en snabbis med hundarna innan jag går iväg till jobbet riktigt skönt att ha så nära till jobbet,rena lyxen ju ;)
spelade lite kort på förmiddan me älsk sen lagade vi lite mat,nått annat har vi inte gjort idag så är ganska slö men så nog gå bra att jobba ändå.. :)

Later

tag sen

Var ett tag sen jag skrev nu men har inte orkat sen så krånglar alltid datan när jag ska sitta.. bläk..
I söndags hade maria loppis uppe på forum så var där hela dagen 08-18.00 och hjälpte henne.. det var rätt skoj.
igår var jag iväg en sväng med sandra och sebastian,ja försökte även beställa tid till pricktest då jag tror jag har blivit allergis mot något mer eller att det jag är allergisk åt har blivit starkare men dom hade så mycket så kunde inte ens ge mej en tid till en läkare så ska upp dit nån gång nästa vecka och då skulle jag få en tid sa dom men även om ja får en tid så kan jag ju få vänta i veckor så tråkigt att bara vänta.
har fotfarand eont i armar och handleder efter allt ja bärde till loppisen,känner bara nu när jag skirvet att ja får jätte ont i handlederna.. marias barn var här en sväng igår också medans hon var på föräldrarmöte..
Nej nu gör det ont så ska ta å gå ut med den lille en sväng.
Idag blir det även jobb..


Godnatt

Ska upp vid 07.00 imorn så börjar nog bli dags att krypa till sängs om man ska orka hela dagen imorn fast är ju knappt trött men försöka få man la bli tvungen till..
Alla är så himmla uttråkade idag,bläk inget att göra..
Babe har redan lagt sej även han är grymt uttråkad.
Ut med lillen nu sen blir det natti natti..


Lördag.

Idag på förmiddagen var jag,mamma och syster hos ezell och fikade lite grann,var där rätt länge sen så åkte vi förbi mormor och jag lånade hennes dammsugare då min gått sönder och det var ett måste att damssuga här hemma,var en massa hår pågrund av att hundarna fäller så mycket nu när vinter pälsen börjar komma Sen körde hon hem mej åkte hem och lagade mat och även jag åt när jag kom hem,babe hade precis lagat färdigt maten när jag kom hem=) Fick ett samtal om valpen också så förhoppningsvis så blir han såld nu någån dag.
Mammsen kom sen och hämtade mig så åkte vi ut till bottnaryd en sväng hämtade lite grejer där..
Pratade även om hur jag ska göra med pluggandet och vad jag vill plugga,tror jag nästan vet vad jag skulle vilja jobba med nu..Hoppas det går vägen och att jag kan plugga det vet jag efter den 19:e Hoppas Hoppas..

Håll tummarna för mej..?

Ikväll blir det sängen tidigt då jag ska vara uppe i centrum kl 08.00..

Nu blir det Ensam Mamma Söker missade det förra gången..

Bye
Love my Mammi ♥


Gott



Vi ät nyss lite ostkaka med sylt & grädde det smakde bra:)

Tack

 
Detta fina fatet med ljus och stenar\glasbitar fick jag av Sandra.B i inflyttningspresten.:) Det var jätte fint tack så mycket gumman :D

Tillbaks

För en liten stund sen så kom valpen tillbaks Cato som han nu heter..
Gick faktiskt rätt bra han kännde igen oss nästan direkt var bara Laika som dummade sej lite men nu funkar det bra igen..
Har precis skalat potatis och nu steker Ante fläsk så blir potatis fläsk o löksås om en liten stund fast för min del bara vit sås gillar inte gullök..all annan lök går bra men inte gul bläk..
Vet inte vad man ska göra idag? vill göra nått är så trött på att vara så här uttråkad menmen..
Hoppas det går nån bra film ikväll iallafall..

Nån som vet om det går något bra på tv?
Lite tips tack..

Nu blir det mat och utgång med den lille..

Kram på er..

HaHa Cato flörtar ;-)


Jahopp..

Nu så ringde dom som hade köpt hanvalpen att dom inte kan ha kvar honom så dom kommer och lämnar honom imorgon runt 11.30,bara att börja leta efter ett nytt hem till honom bara jobbigt att han ska behöva flytta runt inte bra för honom kan bli en otrygg hund men ska nog gå bra får man hoppas..
Har inte gjort mycket alls idag vara bara iväg en sväng med mammsen och syster och handlade lite grann på österängen..
Ne nu ska jag börja läsa igenom alla mina mejl och se om det är någon som fotfarande är intresserad av en valp..
Ha det så bra..


Natti

Uch nu är jag trött på att vara så här seg och hostan ska vi inte tala om,riktigt förvirrad och glömsk har jag också blivit..Vad är det frågan om?
var uppe hos mormor&morfar en sväng i förmiddags å ringde lite även mammsen och lilo var där:) sen gick jag ner till centrum mötte babe och köpte kaffe o hundschampo så imorgon ska hundarna ducha det är verkligen behövligt..åt pizza till kvällsmat men var inte så gott och så kollae vi på en film The Lake House men var ingen hjödare hur konstig film som helst så kollade drygt på havla sen stängde vi av och gick ut med hundarna istället och nu börjar mina ögon kännas tunga så blir nog till att hoppa i säng..Så trött på att vara trött hela tiden man orkar ju ingenting...

Nej nu får ni sova så gott för det ska jag försöka göra iallafall

Godnatt


Hostig

Fotfarande hostig och nu börjar även ante bli förskyld ont i halsen och så där så tråkigt men blir nog bra snart igen..
köpte färska frallor innan som ja åt för en stund sen finns inget godare till frukost:)
Nu håller babe på med maten blir kåldolmar som mormor har gjort och potatis till middag idag så ska väl snart äta så tråkigt väder idag bara en massa regn så blir nog bara att vi är inne idag..
ikväll blir det andra avenyn,tråkigt att det bara ska gå en gång i veckan.
Såg filmen man on fire igår och den var riktigt bra..
Hörs senare

KOMENTERA !

Kopiera denna texten, och se vart folk kommer att placera dig. 1: Sinnessjuk. 2: Jag vill gifta mig med dig. 3: Tjatig. 4: Skön. 5 Kärlek. 6: Iskall. 7: Modig. 8: Dum. 9: Bortskämd. 10: Självsäker. 11: En jag tänker mycket på. 12: Sexy. 13: Humorspridare. 14: Härlig utstrålning. 15: Otrolig. 16: Egoist. 17: Söt. 18: Player. 19: Den bästa. 20: Nörd. 21: Stillsam. 22: Gullig. 23: Irriterande. Placera mig tack! :)

vaccinet.

Idag var vi uppe på ryhov så tog älskling vacinet mot svininfluensan..
men jag tänker inte ta vaccinet tycker inte det är tillräckligt testat!
Är så många som har så mycket att säja om det där,en del säjer det är bra en del att det är dåligt så himmla mycket prat om svininfluensan hela tiden men är ju faktiskt mer folk som dött av vanlig influensa än av svininfluensan.. får man den så visst då är det ju surt men litar ändå inte på vaccinet så hoppar över det..
Sen gick vi bort till A6 en sväng jag köpte en film : Man on fire som vi ska se om en stund och älsk köpte ett data spel.. dammsugspåsar köpte vi också sen gick vi förbi Mc-Donalds innan vi gick till bussen för att åka hem!
Min kusin kommer väl också om en stund och hälsar på han skulle iväg och träna lite först..
Segt det var att ladda upp bilder idag så får bli lite mer bilder senare eller imorgon..

Trevlig kväll allihopa.

Inget att skriva,så bjuder på lite bilder

  

Sista såld

Jaha då var sista valpen såld också,trodde inte att det skulle vara så här jobbigt,saknar dom båda mycket :(
Hanne blev hämtad igår och saknar honom redan..

Lille gubben    


Såld

Nu är tiken såld,skönt men ändå jobbigt..
Saknar redan min lilla tjej..

                                                                     Men du kommer nog få ett bra hem lilla snuttan:)

Bilder På Valparna..

  Går att klicka på bilderna så blir dom stora :)





snö..

Jahopp nu har det börja snöa lite grann såg det innan när jag mötte sandra och sebbe och gick upp till fiket..
Alltid lika trevligt att träfa dom :)
Har lagt ut nya annonser på nätet nu så hoppas att valparna blir sålda någon gång har även sänkt priset och lagt ut nya bilder så nu borde ju någon nappa tycker man juh ;)
min mobil funferar inte :( kan inte skicka sms eller ringa men kan ta imot samtal ock sms så skumt,fattar inte vad som är fel?
Någon mer som haft detta problemet idag?
Nu så är syster här och emily,christopher och brandon här så full rulle.. 11 st om man räknar med hundarna i min lilla 2:a haha..

 





Inte mycket sömn:(

Inatt blev det knappt nån sömn alls drygt 2timmar har jag väl bara sovit.. A har inte sovit mycket heller pågrund av min hosta.. på dagarna är den inte så farlig mest på kvällarna och nätterna,Vad kan detta bero på?
Har så förbannat ont i mina lungor gör så ont när jag andas :(
Kollar på sjunde himmlen nu sen måste valparna ut..
Babe lagar mat nu så får väl försöka äta lite om en stund om ja nu kan det känns som hela halsen är uppskrapad.
Detta blev ett gnäll inlägg men sånna blir det ibland..
Ne nu ska jag glo färdigt på tv:n..
Hörs.. 

Inte sova.

Kl är 02.33 och jag har fotfarande inte somnat är så förbannat trött men varje gång jag ska somna så börjar jag hosta..
Helvetes jävla hosta så jädrans jobbigt,gör så ont att ja snart blir tokig..
Inget hjälper ju heller så tröttsamt.
Ne nu ska jag fortsätta glo på city akuten och så får ja la ställa mej på balkongen en stund konstigt nog så hostar jag nästan ingenting ute. och jag har snart hostat sönder mina lungor känns det som..

Tisdag:)

Vaknade strax efter sju att valparna gnällde och behövde gå ut sen så la ja mej i ett varmt bad:)
fick sedan sms av sandra som ville jag skulle följa emd henne och sebban till willys så det gjorde jag :D
'Alltid lika trevligt att träffa dom..
hon tipsade också om en maträtt som jag testade och den var super duper gott.. tackar gumms:)
Nu kom mormor så ska fika lite och snart så ska jag iväg och jobba inte alls sugen men men man måste ju ha pengar och då måste man ju jobba..
nehepp vara lite social kanske..
Rörigt inlägg i know..

Byee


Segt

Vad blogg.se är segt,någon mer som tycker det funkar segt idag?
Jahopp har inte skrivit på ett tag och det beror på att jag varken haft tid eller ork för att jag har flyttat till ny lya..
Fått iordning nästan allt lite saker som måste köpas bara men får bli längre fram inga nödvändiga grejer så kan vänta..
Blir så arg hittat intre min sladd till kameran så kan inte lägga in några bilder..
Upp tidiga mornar med valparna för nu är det ju inte bara att öppna dörre och släppa ut dom utan nu måste man gå ut med dom i koppel och det är inte så uppskattat men går rätt bra ändå,hoppas dom blir sålda snart bara..
Har varit på ike och ica maxi en svän med syrran och mammsen idag annars har jag inte gjort så mycket har ont i halen och hostar buhu tror jag börjar bli sjuk inte kul.men får bli jobbet imorgon änndå inte jobbat på länge nu..
Ne nu ska jag snart kolla på unga mödrar sen blir det nog ett varmt bad har äntligen badkar :)

Hejdå

RSS 2.0