sol =)

Underbart väder ute idag så himmla skönt.. men vad jag saknar en trädgård att sitta i och sola inget kul o sitta på balkongen ju och blir så äkligt kvavt där så går knappt sitta många minuter alls där..och en sjö man kan gå ner till som ligger precis brevid huset vad jag saknar när det är så här himmla fint väder =)
idsg har vi varit på stan en sväng sen nere i husvkarna och fyllt kylen med massa gott.. antingen ikväll eller imorn ska vi grilla grillspätt som ja varit sugen på så himmla länge..
nu sitter vi o väntar på Nattis (Bonus dottern) och hennes kusin Emmis som ska vara hos oss över helgen =) får se vad vi gör funderar på och dra o spela lite minigolf eller ta nån glass nånstans jag vil linte sitta inte i det fina vädret men ska försöka övertala killen han har bara fise i huuvdet det ända ahn vill göra hehe..

och valpen växer som bara den är jätte social imot oss nu och kommer til len och vill bli klappad och lekt emd och så o tänder ha den me fått men ack så ont det gör klippte klorna igår så nu gör dom inte ont längre iaf..
Som det ser ut nu är det en tik =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0