Mellandags rea =)

Börjat inlägget med att ännu en gång säja att julen har varit kanon med god mat och trevligt sällskap =) En underbar jul med min älskade och fler ska det bli =)

I söndas va ja på rean på både stan och a6 och hittade lite grann inte så mycket men njöd över köpen iaf även igår så var ja på stan och a6 hittade lite då också =)

Var iväg ej sväng med sandrutt också och kollade på ollsons,mycket fint där men köpte ingenting.. va hos dom en sväng och lekte med hennes ubersöta små busungar ;) Känns som ett helt träningspass när man varit där ;) hehe.

Nu i veckan hade ja tänkt o färga håret är så trött på den färgen ja har nu har blekts så mycket och nu när ja klippt av mig håret känner ja att även färgen behöver bytas ut och denna gången får det bli något vågat och crazy som jag aldrig har haft innan ;) Återstår och se vad det blir för något.. hihi

Syster kom förbi här igår också och skulle hämta sin julklapp,blev att vi lagade mat och hon stannade över natten,alltid trevligt.. såg en dunder konstigt film *leka barn leka bäst*

Vimmsigt inlägg från en vimmsig människa ;)




Kommentarer
Postat av: Carro - ensamstående mamma till Adam & Alisha

Tack så mycket :)

Hoppas du haft en mysig jul & God fortsättning!

2010-12-28 @ 19:09:53
URL: http://mammaadamochalisha.blogg.se/
Postat av: Madde

Jo, så ska det ju vara!

Vet inte varför det ska vara andra regler för min man, men det är ju inget vi kan styra över.

Vi försöker dock så gott det går att undvika att han måste lämna oss.

2010-12-29 @ 00:46:56
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0