Dildo..

En kvinna kommer in i ”dildoaffären” och frågar: - Vad kostar den gröna? Expediten svarar: - 149 kronor - Den svarta då? frågar kvinnan - 298 kronor svarar expediten - Å den i silver frågar hon lite generat. Då ropar expediten in mot lagret: - Åke, säljer du din termos?:)

Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Vilket märke e det du har? Jag vann ju två stora burkar men den ena har iaf smakat skit men jag ska börja blanda med fettfri mjölk istället och mixa i lite bär och hoppas på det bästa :)

2010-06-23 @ 19:53:00
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

A verkligen jag vann ett med jordgubbs smak och ett med vanilj sen skickade dom med fuýra svettband och 6 bars att äta om man behöver energi :) >Trodde inte alls paketen skulle va så stora så jag blev skit glad. A jag hoppas det smakar bättre då, har bara testat vanilj än så länge för jag fick en känsla av att den inte var så god :/

2010-06-23 @ 23:53:12
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Okej men det var ju ett himla bra paket pris, man kan byta ut ett till två mål per dag står det men jag har bytt ut ett för det är så äckligt haha men om jag får till smaken lite så byter jag nog i två sen har jag laddat hem ett tränings och matråds schema typ på slimjim.se som jag ska ta mig i kragen att följa med :)

2010-06-24 @ 00:01:48
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0